Nokia Telefonlara Yeni Yazılım Yükleme Dil kodu Problemi Olmadan İstediğin Dili Seç

imp58

Üye
süper ötesi bi paylaşım.. inş. becerebilirimde telefona türkçe dilini yüklerim.. paylaşım için saol dostum

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
süper ötesi bi paylaşım.. inş. becerebilirimde telefona türkçe dilini yüklerim.. paylaşım için saol dostum

Kolaydır.Güle güle kullanın...

--------------- Ekleme ---------------

eski sürüme dönemezsin.Hafıza kartını gelen telefona direk taktıysan eski programlardan dolayı tutarsızlık olmuş olabilir.Hard format ve hafıza kartınada format öneririm Mesaj yavaslamasınada sim mesajlarından 1-2 tanesini sil derim.Kolay gelsin.

patc dosyası ne ya kurun yazıyo da onu nerden yüklücez tek phoneix var??

kumalevi

Üye
Sim mesajları boş zaten. Hard formatla hafıza kartına formatı deniyecem. İnş düzelir. Sonucu bildiririm. Teşekkür ediyorum

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi

patc dosyası ne ya kurun yazıyo da onu nerden yüklücez tek phoneix var??

Uninstall (Kaldırma) Yaması

patch yaması

Sim mesajları boş zaten. Hard formatla hafıza kartına formatı deniyecem. İnş düzelir. Sonucu bildiririm. Teşekkür ediyorum

düzelir insaallah,bekliyorum...

draligus

Üye
tolga bey, siz profesyonel olarak ilgileniyorsunuz sanırım. iş yeriniz var mı? teknik servis, bakım?

n86 için 20.115 versiyonunu kullana var mı? önceki versiyondan farkı nedir?

5320 için V5.16 dan sonra daha yenı bir versiyon varmıdır veya ileride gelecekmı tolga ?

imp58

Üye
Arkadaşım payalşımın çok güzel teşekkür ederim ama 2 defa dediklerinin hepsini yaptım ama menüde türkçe dil çıkmadı kafayı yiyecem.. telefonum 6210 navigator.. 2 tane dosya vardı ben 6210 n RM 367_05.304 v6.0_EMEA bunu indirdim.. bana yardımcı olabilir misin ? msn adresim starmuco@hotmail.com

Cenk_20

Üye
kardes ben 6303 kullanırom herseyi yaptım fakat en sonra 6303 ün türkçe ürün kodunu giriorum refurbish e bastıktan sonra söyle bi yazı cıkıor.No-data package selected ( Product Come is Empty ).select first desired product code and then try again. ne yapmam lazım yardımcı olursan sevinirim. bu arada emegine saglık

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi

sizin telefonunuzun RM 367 mi? *#0000# yazarak RM kodunu öğrenin.

olmazsa rm yazılımını tekrar yükleyin.

Cenk_20

Üye
kardes lütfen yardım edermisin cidden yardımına ihtiyacım war

kardes bisey sorcam peki 6303 hard formatı warmı warsa yazarmısın

Sa Yurt dışından aldoğım N97 mi türkçe dil paketi yüklemek istiyorum ama RM-505 modelinin birçok versiyonu var hangisini yükleyeceğim ondan biraz süpeliyim ve yanlış bir yol izlediğim zaman telefonda herhangi bir sorun oluşurmu ?

Yardımınız İçin Şimdiden Teşekkür Ederim

draligus

Üye
merhaba
n86 için güncelleme yapmak istiyorum;
ancak phoenix ile güncelleme yaparken iki tane firmware var, birini seçmem gerekiyor,

NOKIA N86 RM-484
0580417 TURKEY Indigo
0580676 TURKEY White

hangisini onerirsiniz?

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
kardes lütfen yardım edermisin cidden yardımına ihtiyacım war

kardes bisey sorcam peki 6303 hard formatı warmı warsa yazarmısın

java telefonlarda hard format olmaz.sadece fabrika ayarlarına geri dönebilirsiniz.

draligus

Üye
tolga bey. aynı şehirde yaşıyoruz, n86 ya 20.115 kurdum. simdi simkart i gormuyor. yardimci olma sansiniz var mi?

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
merhaba
n86 için güncelleme yapmak istiyorum;
ancak phoenix ile güncelleme yaparken iki tane firmware var, birini seçmem gerekiyor,

NOKIA N86 RM-484
0580417 TURKEY Indigo
0580676 TURKEY White

hangisini onerirsiniz?

o iki tane dil kodu demektir.telefonun rengi neyse onu sec beyaz ise 0580676 sec ama farklı secsende problem olmaz ilk tema ve ekran rengi ona göre olur.

tolga bey. aynı şehirde yaşıyoruz, n86 ya 20.115 kurdum. simdi simkart i gormuyor. yardimci olma sansiniz var mi?

simkart takılı iken mi yüklediniz .
hard format atın ve tekrar yazılım yükleyin derim.

draligus

Üye
hayir, simkart takili degildi. defalarca kurdum, defalarca *#7370# yaptim ama duzeltemedim. ne yapabiliriz?

Flash atarken
" An optional file is missing. The file is: RM484_001_000_M011.fpsx"
hatasi veriyor. Ama flashing devam edeyim mi diye soruyor. Devam et deyince islemleri sirasiyla gerceklestiriyor.

soyut04

Üye
e71 e yeni sürüm yazılımı yükledim dili ingilizce oldu400.21.013 RM-346 sürümü bu bana yardımcı olurmusunuz?

E71 yazılımını güncelleştirdim.yeni sürüm 400.21.013 RM 346 bu.tlf in dili ingilizce oldu.dilini türçeleştirmem konusunda bana yardımcı olurmusunuz arkadaşlar mail adresim osman_demir_74@hotmail.com

draligus

Üye
önce hard format, sonra versiyon yükleme, sonra tekrar hard format. bu sekilde duzeldi. tesekkurler..

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi

turkce dil kodu secerek yüklediyseniz .ayarlar menusunden dilini turkce yapın

en son versiyonu yükleyin.

önce hard format, sonra versiyon yükleme, sonra tekrar hard format. bu sekilde duzeldi. tesekkurler..

güle güle kullanın...