Nokia Telefonlara Yeni Yazılım Yükleme Dil kodu Problemi Olmadan İstediğin Dili Seç

alptuğ

Üye
3110C telefon açınca contact services yazıyor ölü flaş uygulayıp ardından versiyon yüklenince herşey normalleşiyor ancak telefonu kapatıp açınca tekrar contact service yazısı geliyor sebebi ne olabilir yardımcı olurmusunuz

ben bu n97 için türkçe dil programı yüklemeye çalıştım ama olmadı sürekli sayfa başa dönüyor ve yükleme başlamıyor.yardımcı olursanız çok sevinirim teşekkürler

ya kardeş patch demişsin ama o ne ve nerden indiriyoruz burda sadece rm ve phoneix programı var acil cvp yazarsan sevinirim

cok önemli bir konu ama ben bile çözemedi isem kimse çözemezzz

avsa

Üye
türkçe yapmaya çalışırken,

The flashing failed. Do you like to retry the flashing?
HRESULT 0x8421001e (-2078212066)
No connection to phone. Cannot start mode change for phone mode before flashing.

bu hatayı verdi ve şuan telefon hiç bir şekilde açılmıyor, ekrana görüntü bile gelmiyor. sizce flash mı silindi

arkadasim cok cok tesekkur ederim. N97 yeturkceye cevirdim. ama kucuk bir sorun var. ben fransadan aldim teli. turkceye cevirdikten sonra klavyede harfler degisik cikiyor bunu nasilcozebiliriz.
ALLAH razi olsun

avsa

Üye

öldü denilen telefonu jaf denen programla tekrar dirilttim. phoneix ile tekrar şansımı denedim ve telefon türkçe

kralduum

Üye
arkadaşlar beN N 97 imi türkçe yaptım foruma tşkkürlerimi sunarım yalnız bir sorum olacak N97 yenibir firimware 2.0 çıkaracakmıs. bunu türkçe yaptıgım telefona n97 uygulayabirmiyim yüklediğim zaman gene telefonum türkçe olurmu. suanki versiyonum 12.0.26 yada başka ORJİNAL versiyon yükleyebilirmiyim

sado58

Üye
arkadaslar rapitten indiremiyorum acıl yardım edın bana

DaMaG3R

Üye
kardeş ben firmware dosyasını yükleyemiyorum bi türlü böyle bi hata alıyorum

iliglenirsen sevinirim

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
öldü denilen telefonu jaf denen programla tekrar dirilttim. phoneix ile tekrar şansımı denedim ve telefon türkçe

jaf ile nasıl dirilttin anlatırsan iyi olur.

--------------- Ekleme ---------------

ya kardeş patch demişsin ama o ne ve nerden indiriyoruz burda sadece rm ve phoneix programı var acil cvp yazarsan sevinirim

Uninstall (Kaldırma) Yaması

programı kaldırmak istersen bilgisayarından öyle lazım yoksa gerek yok.

6210 n RM 367_05.304 v6.0_EMEA

1. sayfada var zaten garanti denemişini yükle o yazının altında ne cıkacagını bilemem...

Teşşekürler aa-tolga Abi...ALLAH Razı Olsun

Amin...

Teşşekürler aa-tolga Abi...ALLAH Razı Olsun

Amin...

kardeş ben firmware dosyasını yükleyemiyorum bi türlü böyle bi hata alıyorum

iliglenirsen sevinirim

your uninstaller ile kaldırıp yeniden kurun derim...

http://www.maxicep.com/symbian-destek/n79-n96-5800-symbian-fp2-modellerde-hard-format-241532.html

hard format atın...

ndemir83

Üye
slm N96 RM-247_EMEA_30.033_V07.00 FLASHINI RAPIDSHAREDEN YUKLEYEMIYORUM YARDIMCI OLURMUSUNUZ

dEs_

Üye
RM-328_EMEA_05.15_v5.09

kiwmers

Üye
benim tl num 5310 cin malı ama bazı bölümleri cince ben hangi programla düzeltebilirim?

yardımcı olursaniz sevinirim

K.G

Üye
tolga N95 8gb ın V20 ve v30 surumlerının flashlarını paylasabılırmısın V31 bıraz sorunluymus galıba onu yuklemek ıstemıyorum..

evomania

Üye
arkadaşlar bende e71 var.ikinci el aldım güvenlik kodunu bilmiyorum bu işlemi yaparsam güvenlik kodu da eski haline döner mi ?

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar bende e71 var.ikinci el aldım güvenlik kodunu bilmiyorum bu işlemi yaparsam güvenlik kodu da eski haline döner mi ?

bunu yüklersende döner ,hard format atarsanda döner hardformat daha kısa bir yoldur.

rizelim

Üye
Arkadaşlar turkcell'in kampanyada vermiş olduğu e63'e yazılım atabilen var mı bende sürekli hata veriyor.1.mesajda antılan tüm işlemi yaptım.Ben normal pc ile atmaya çalışıyorum.laptop ile mi yazılım atacağım acaba
Bu hatayı alıyorum

Kod:
Flashing started
Creating product data items list
Product data items list created
Backup not required
Flashing phone
Initializing
Asic CMT: Verifying communication to device...
Getting product info...
Scanning image files...
Failed to open RAW connection
Failed to open RAW connection
Error opening a connection : BUS_NAME:USB PORT_ID:4&1A69F5FE&0&1 : 0x84009404
ERROR: Failed to restore connection!
ERROR: Failed to set phone to flashmode
All operations completed

0581516 Turkcell TR Ultramarine Bu dil seneceneğini phonix 2008 de bulamadım.Nasıl ekleriz

Product flashing failed.

phonix kurulduktan sonra pcsuite de kurulu olacak mı?Ayrıca pc de servispack 3 kurulu sorun bundan mı kaynaklanıyor.Herkese kolay gelsin...

yaramahS

Üye
E71 Telefon aldım Sıfır Hediye qeldi daha doqrusu ama Dil inqilizde güncelleme yapmak istedim türkçe dil kodu ile Telefon En Son Sürümde zaden yapabileceqim başka bişi warmı ?

Acil biri yardım ederSe Sewinirim Lütfennn ?

Acil biri yardım ederSe Sewinirim Lütfennn ?

KimsE yokmU biri yardım Etsinn ??