Nokia Telefonlara Yeni Yazılım Yükleme Dil kodu Problemi Olmadan İstediğin Dili Seç

grkngzhn

Üye
sımkart ve hafıza kartı hep cıkıktı.şimdi şarjla usb aynı nasıl takıcam aynı yer deılmı onlar. yıldız kare 7370 kare ıle format attım hard formatı bılmıoyrum n97 de

--------------- Ekleme ---------------

birde en son goz attan ulke ısımlerı cıkıyor ya black var orda benım beyaz telım

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi

N97 format
http://www.maxicep.com/symbian-destek/n79-n96-5800-symbian-fp2-modellerde-hard-format-241532.html

sarjı tam iken yapacaksın.

bu kodlardan birini secerek yükle
NOKIA N97 RM-505
0576357 EMEA TURKEY QW Black
0576458 EMEA TURKEY QW White
0589630 N97 Turkcell TR Black
0590202 N97 Turkcell TR White
beyaz da var zatem siyah telefona beyaz kodu secerek yükleme yapsan farkı ilk acılırken beyaz renk ve tema ayarlarıyla acılır farkı bu sende istediğine değiştirirsin.

Kolay gelsin.

grkngzhn

Üye
benım phonıxte turkey black var sadece.gercı tum ulkelerde black yazıyor. neyse sorun olmuyorsa onunkını yuklerım.bana msnınızı ozel mesajla yazarmısınız rıca etsem? yardıma ıhtıyqacım var

Laz¥

Üye
Çok uzun iş 5 tl ye güncelliyor telefoncu hiç değilse risk yok bu iş çok riskli

dEs_

Üye
iki kere yükledim ama aynı kardeş

grkngzhn

Üye
Flashing started
Creating product data items list
Product data items list created
Backing up data items
Backing up data items
Getting Data Package
Reading product state
Initializing datafile
DataItem "ProductProfile" version "1.1" set to defaults, skipping backup
Backup/restore result: 0 out of 1 items were not backed up
Backup complete
All operations completed
Product flashing failed.

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi

format atın ve yeniden deneyin.

Hocam paylasım ıcın cok tesekkurler,hard format atmayı denedım fakat kilit kodu ıstıyor bende 12345 olarak denedım yanlıs kod dıyor 0000 ve 00000 denedım yıne yanlıs dıyor bunun cuzumu varmı ( n 95 2gb )

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
Hocam paylasım ıcın cok tesekkurler,hard format atmayı denedım fakat kilit kodu ıstıyor bende 12345 olarak denedım yanlıs kod dıyor 0000 ve 00000 denedım yıne yanlıs dıyor bunun cuzumu varmı ( n 95 2gb )

cözümü yeni yazılım atınca güvenlik kodu 12345 olur.güvenlik kodunu hatırlayamıyorsanız bakmak lazım forumlarda var imei ye göre yeni kod ama bazıları çalışmıyor.

gerçekten insanlara yardımcı olan iyi insanlarsınız allah razı olsun

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
Önemli olan zaten Allah Rızası yoksa baska ne isteriz.

bana nokia e75 için flash lazım bulabilirmisiniz telefonu türkçeye çevirmem lazım

DEXTER19

Üye
ya ben telefoncuya giitim kaçtane telegfon yanar diyoalr n95 8 gb n96 var elimde ama fransızca

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
ya ben telefoncuya giitim kaçtane telegfon yanar diyoalr n95 8 gb n96 var elimde ama fransızca

Tabi öyle diyecek ki sen ona götürüp o yüklesin ve para alsın.
Ben su ana kadar 150 nin üzerinde telefona yükleme yaptım 2 tanesi hata verdi yarıda kaldı beyaz ekran
oldu bataryayı sokup taktım ve hard format attım ardından yeniden yükledim ve problemsiz çalısıyor.
Arkadaslar getirirler tam 3-4 dk sürüyor işlem tamam N96 N97 dahil tüm telefonlara yükleme yaptım.Problemsiz. ama karar yinede sizin .Mesuliyette sizin....