aa-tolga
Üye
-
Konu Sahibi
-
Aynı bilgisayarda N80, N95 NSU ile firmware update yapabiliyorum sorunsuz. Ancak N97 ile bahsettiğim gibi firmware işlemi başlayınca telefon kapanıp açılınca bağlantı kopuyor. Sonra tekrar açılıyor telefon PC Suite bağlantısı kuruluyor ama PC de de bağlantı koptu yeniden dene çıkıyor üst üst yeniden diye seçeneği ile belki 100 defa denemişimdir her seferinde durum aynı. Tüm Nokia uygulamalarını your uninstaller ile kaldırdım yeniden kurdum maalesef durum aynı. Hatta bilg. Xp işletim sistemini bile yeniden kurdum sonuç aynı. Firmware işleminin haricinde PC Suite ile bağlantı kopmadan diğer müzik, video, resim yükleme felan yapabiliyorsun. Kabloda bir problem olsa bunlartda da sorun olması lazım diye düşünüyorum. Başkada aklıma bir şey gelmiyor. Galiba en iyisi serviste bu işi hallettirmek. Senin başka önereceğin bir yöntem var mı ? Telefonda yüklü olan uygulamalarda MMSync prg. göremedim. Bu PC Suite için telefonda olması gerek uygulama. Ancak dediğim PC Suite desteği güncel diyor yeniden yüklemek istediğimde.
telefon kapalı iken * 3 yes kapatma tuşuna El Sıkma Ekranı Gelene Kadar Basılı Tutun..dostum yalnız hard formati nasil aticam telefon 6280 acilmiyor hic
saol kardeşş
telefon kapalı iken * 3 yes kapatma tuşuna El Sıkma Ekranı Gelene Kadar Basılı Tutun..
http://www.maxicep.com/symbian-destek/n79-n96-5800-symbian-fp2-modellerde-hard-format-241532.html
slm kardeş ben bağdatdan yazıyorum 58 00 aldık biz arkadaşlar 6 adet ben 5 tanesine türkçe yazılımı attım ve oldu kendiminkine atarken USB bağlantısı koptu telefon kapandı ve açılmıyor bataryayı söktüm taktım şarj za taktım ne yaptımsa tlf nu açamadım acil yardım ne yapmalıyım yardımcı olursan sevinirim ayrıca bu programlar içinde çok teşekür ederim ellerine sağlık.Yoksa benim tlf servislikmi oldu cevap için şimdiden tşk ler fiko66
saol allh razi olsun n97 je turkce indiriyorum
--------------- Ekleme ---------------
simdi ben n97 ye turkce indirdim amma iki part o partlar birlesmiyor onar ayri parrlar onu win rarlan actim simdi o programi bos telefonami koycam
arkadaşım nasıl çözdün ? bizimde başımıza gelebilir nasıl olduğunu öğrenmekte fayda varben sorunu çözdüm kardeş ilgin ve alakandan dolayı sana da çok teşekürler.
merhaba arkadaslar benim telefonumda 12.0.024.c01.01 bu yazıyor ben hangi paketi indirip turkce yapabbilirim
ben sorunu çözdüm kardeş ilgin ve alakandan dolayı sana da çok teşekürler.
ilk başta mesajlardan sim mesajlarına git ve bir tane mesajı sil .Selamın Aleyküm...
Teli istanbula gönderdim servis yeniden yazılım yüklemiş ama sorun hala düzelmemiş Tolga kardeş... Benim senin verdiğin pro ve yazılımı kullanmam işime yarar mı diye sormuştum problem neydi demişsin kardeş...
Problem mesaj yazarken ağırlaşma...
Deneyelim kardeş eyvallah... Tel yolda bi gelsin bakalım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?