aa-tolga
Üye
-
Konu Sahibi
-
dil paketlerini nasıl yükleyecem....
Tolga en son eklediğin yazılımı yüklerken hata veriyor... ayrıca dil kodları nasıl yükleyecem yardım eder misin..
zahmet verdim sana da... çok teşekkür ederim Tolga... dil kodunu buldum yüklüyorum şimdi. inşallah olur. sana başka zahmet vermem.. kameranın flashı çalışmıyordu. şimdi çalışmaya başladı sayendeayrıca güvenlik kodunu da unutmuştum.
allah razı olsun Tolga... her şey oldu... çok teşekkür ederim...
Merhabalar bendede E66 var yurtdisindayim...Denesem turkce olurmu ki? nokia RM-343......E66-1(296.02)...110.07.126 varmi
arkadaşlar 5530 XM Flasıhınıda koyar mısınızagla
--------------- Ekleme ---------------
buldum arkadaşlar doğru mu kodlar NOKIA 5530XM RM-504
0573169 Euro2 Turkey Black-Red
0583710 Euro2 Turkey Black-Grey
0577616 Euro2 Turkey White-Blue
0583850 Euro2 Turkey White-Pink
0584012 Euro2 Turkey White-Yellow
dostum birsey sormak istiyordum ben telefon kapaliyken bu islemi gerceklestirebiliyormuyuz? simdiden tesekkürler
Selamın Aleyküm...
Teli istanbula gönderdim servis yeniden yazılım yüklemiş ama sorun hala düzelmemiş Tolga kardeş... Benim senin verdiğin pro ve yazılımı kullanmam işime yarar mı?
Merhabalar bendede E66 var yurtdisindayim...Denesem turkce olurmu ki? nokia RM-343......E66-1(296.02)...110.07.126 varmi
Cok cok tsk ederim...Tolga gercektende biraz ugrasinca isin icinden ciktim...Merak ettigim bi konu var bu programin pcde kalmasinda bir sakinca varmi...ayrica butonada basiyorum yildizda veriyorum
N97 firmware update konusunda NSU dan da denedim ama sürekli USB bağlantısı kopup yeniden bağlanıyor ve işlem yarım kalıyor. Phoenix ile de dediklerini aynen yaptım orada da Error 0x84009004 communicating to phone. Unable to verify comm.
ERROR: Unable to detect device 0x8401F121. Check USB connection! hatasını aldım. Anladığım kadarı ile buda yine bağlantı ptoblemi. Bu konuda bana yardımcı olabilirmisin.
Tolga arkadaşım dediklerini aynen yapıyorum ancak sürekli USB bağlantısı 3-4 dk bir kopuyor ve kablo yeniden söküp takmadan tekrar bağlanmıyor. PCSuite prg. yardım menüsünden PCSuite desteği ile yüklemek istediğinde telefonda PCSuite desteği güncel diyor. Firmware updatenin ve türkçe dil kodunun nasıl yapılacağını gayet iyi anladım ama bağlantı probleminden dolayı bir türlü muaffak olamadım. Bazı forum sayfalarında normal USB kablosu ile bu işin olmayacağını elektriği direk alan FBUS kablosu ile yapılabileceğini söylüyorlar. Kaç gündür bu işle uğraşıyorum artık eziyet olmaya başladı. Yardımlarını bekliyorum şimdiden teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?