Nokia Telefonlara Yeni Yazılım Yükleme Dil kodu Problemi Olmadan İstediğin Dili Seç

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
dil paketlerini nasıl yükleyecem....

verdigim flash icinden bu numaralardan telefonun rengine uygun olanı secerek yğkleme yapacaksın.
1.sayfada anlattıgım gibi firmware update e tıklayınca dil kodlarının oldugu bölüm gelecek oradan sececeksin

Tolga en son eklediğin yazılımı yüklerken hata veriyor... ayrıca dil kodları nasıl yükleyecem yardım eder misin..

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
Tolga en son eklediğin yazılımı yüklerken hata veriyor... ayrıca dil kodları nasıl yükleyecem yardım eder misin..

önceki kudugunu kaldırdınmı program ekle kaldırdan veya esas your uninstaller programıyla kaldır.sonra yeniyi kur.

phoenix i acıyorsun.manage connection osb secip aply diyorsun
sonra scan product tıklıyorsun seni telefonunun rm kodu ve versiypnu altta cıkıyor.,
sonra firmware update otomatik secili dil kodu turkce degilse elle turkce dil kodu isaretliyorsun
dil kodunu sectikten sonra refurbish tusuna basacaksın.sonuna kadar dokunmadan bekliyorsun .işlem bitince telefonun acılıp kapanıyor ve ayarlardan dilini turkce yapıyorsun

zahmet verdim sana da... çok teşekkür ederim Tolga... dil kodunu buldum yüklüyorum şimdi. inşallah olur. sana başka zahmet vermem.. kameranın flashı çalışmıyordu. şimdi çalışmaya başladı sayende ayrıca güvenlik kodunu da unutmuştum.

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi

sonucu buraya yaz.kolay gelsın..

allah razı olsun Tolga... her şey oldu... çok teşekkür ederim...

ERKANS80

Üye
Merhabalar bendede E66 var yurtdisindayim...Denesem turkce olurmu ki? nokia RM-343......E66-1(296.02)...110.07.126 varmi

xkvtx

Üye
arkadaşlar 5530 XM Flasıhınıda koyar mısınız agla

--------------- Ekleme ---------------

buldum arkadaşlar doğru mu kodlar NOKIA 5530XM RM-504
0573169 Euro2 Turkey Black-Red
0583710 Euro2 Turkey Black-Grey
0577616 Euro2 Turkey White-Blue
0583850 Euro2 Turkey White-Pink
0584012 Euro2 Turkey White-Yellow

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
Merhabalar bendede E66 var yurtdisindayim...Denesem turkce olurmu ki? nokia RM-343......E66-1(296.02)...110.07.126 varmi

olur hemde 5 dk da.son versiyom budur

E66 RM-343_EURO_300.21.012_v6.0

hemen 1 sayfada anlattıgım gibi yukle.tabi rehber ve bilgilerini yedekle.

evet kodlar doğru yükleme yaparken bu kodlardan telefonun rengine uygun olanı secerek yüklemeye devam edeceksin.flashınıda koydum 1. sayfaya .kolay gelsin..

amino

Üye
paylaşımın için teşekkürler

dEs_

Üye
Selamın Aleyküm...
Teli istanbula gönderdim servis yeniden yazılım yüklemiş ama sorun hala düzelmemiş Tolga kardeş... Benim senin verdiğin pro ve yazılımı kullanmam işime yarar mı?

dostum birsey sormak istiyordum ben telefon kapaliyken bu islemi gerceklestirebiliyormuyuz? simdiden tesekkürler

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
dostum birsey sormak istiyordum ben telefon kapaliyken bu islemi gerceklestirebiliyormuyuz? simdiden tesekkürler

tabiki telefonunuz hiç acılmıyorsa ilk önce hard format atın

yine de acılmazsa o zaman ölü flash atın.
ara sayfalarda anlatmıstım.

Selamın Aleyküm...
Teli istanbula gönderdim servis yeniden yazılım yüklemiş ama sorun hala düzelmemiş Tolga kardeş... Benim senin verdiğin pro ve yazılımı kullanmam işime yarar mı?

problem neydi?

ERKANS80

Üye

Cok cok tsk ederim...Tolga gercektende biraz ugrasinca isin icinden ciktim...Merak ettigim bi konu var bu programin pcde kalmasinda bir sakinca varmi ...ayrica butonada basiyorum yildizda veriyorum

ercan_60

Üye
N97 firmware update konusunda NSU dan da denedim ama sürekli USB bağlantısı kopup yeniden bağlanıyor ve işlem yarım kalıyor. Phoenix ile de dediklerini aynen yaptım orada da Error 0x84009004 communicating to phone. Unable to verify comm.
ERROR: Unable to detect device 0x8401F121. Check USB connection! hatasını aldım. Anladığım kadarı ile buda yine bağlantı ptoblemi. Bu konuda bana yardımcı olabilirmisin.

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
Cok cok tsk ederim...Tolga gercektende biraz ugrasinca isin icinden ciktim...Merak ettigim bi konu var bu programin pcde kalmasinda bir sakinca varmi ...ayrica butonada basiyorum yildizda veriyorum

hiç bir sakıncası yoktur.uzun bir aradan sonra tekrar aynı model telefona yüklerken hata verirse flash exe dosyasını tekrar kurarsanız hata vermez.

your uninstaller ile programları kaldırıp bilgisayarı kapatıp acın.
hepsini yeniden kurun.pc suit modunda telefonu baglayın.pc suiti acın.
yardım - lütfen pc suit i yeniden yükleyine tıkla ve telefonda yükleme mesajlarına evet diyerek kur.
şimdi bağlantıyı cıkar ,yeniden bagla pc suit modunda de.phoenix i ac.
manage connectionstan usb seç ve aplly de.scan product diyince sag altta telefonun RM kodu ve versiyonu yazacak.
sonra firmware update menusune bas.otomatik telefonun dil kodunu gösterir .türkçe değilse el ile türkçe dil kodunu sec ve alttaki refurbish tusuna bas.kurulum bitti mesajı( Product flashing succeeded)gelinceye kadar dokunma bekle.telefon otomatik kapanır.artık kabloyu sökebilirsin.acılınca ayarlardan dilini türkçe secerek cevir.
Kolay gelsin.

ercan_60

Üye
Tolga arkadaşım dediklerini aynen yapıyorum ancak sürekli USB bağlantısı 3-4 dk bir kopuyor ve kablo yeniden söküp takmadan tekrar bağlanmıyor. PCSuite prg. yardım menüsünden PCSuite desteği ile yüklemek istediğinde telefonda PCSuite desteği güncel diyor. Firmware updatenin ve türkçe dil kodunun nasıl yapılacağını gayet iyi anladım ama bağlantı probleminden dolayı bir türlü muaffak olamadım. Bazı forum sayfalarında normal USB kablosu ile bu işin olmayacağını elektriği direk alan FBUS kablosu ile yapılabileceğini söylüyorlar. Kaç gündür bu işle uğraşıyorum artık eziyet olmaya başladı. Yardımlarını bekliyorum şimdiden teşekkür ederim.

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi

kablonuzda bir hata olabilir.yükleyen arkadaşlar var.başka kablo ile deneyin derim.yinede olmazsa.
tüm nokia ilgili herseyi kaldırıp tekrar kurmalısınız.ben de de devamlı yüklerken bir ara yükleyemedim hepsini kaldırıp your uninstaller programı ile tekra kurunca düzeldi.

ercan_60

Üye
Aynı bilgisayarda N80, N95 NSU ile firmware update yapabiliyorum sorunsuz. Ancak N97 ile bahsettiğim gibi firmware işlemi başlayınca telefon kapanıp açılınca bağlantı kopuyor. Sonra tekrar açılıyor telefon PC Suite bağlantısı kuruluyor ama PC de de bağlantı koptu yeniden dene çıkıyor üst üst yeniden diye seçeneği ile belki 100 defa denemişimdir her seferinde durum aynı. Tüm Nokia uygulamalarını your uninstaller ile kaldırdım yeniden kurdum maalesef durum aynı. Hatta bilg. Xp işletim sistemini bile yeniden kurdum sonuç aynı. Firmware işleminin haricinde PC Suite ile bağlantı kopmadan diğer müzik, video, resim yükleme felan yapabiliyorsun. Kabloda bir problem olsa bunlartda da sorun olması lazım diye düşünüyorum. Başkada aklıma bir şey gelmiyor. Galiba en iyisi serviste bu işi hallettirmek. Senin başka önereceğin bir yöntem var mı ? Telefonda yüklü olan uygulamalarda MMSync prg. göremedim. Bu PC Suite için telefonda olması gerek uygulama. Ancak dediğim PC Suite desteği güncel diyor yeniden yüklemek istediğimde.