Nokia Telefonlara Yeni Yazılım Yükleme Dil kodu Problemi Olmadan İstediğin Dili Seç

acunhann

Üye

Dostm x6 v32.0.002 rm 559 model benim telefonum.yukardaki versiyonda v32 yok ben v30 u yüklsem problem çkar mı ?

KağanY

Üye
Hocam harikasınız! Neredeyse bir yıldır İngilizce kullandığım E63'üme hiç sorunsuz Türkçe dil yükledim. Anlatım tarzınız çok güzel. Eğer arkadaşlar dikkatle ve adım adım en yukarıdaki talimatlarınızı izlerlerse hiç sorun olmayacaktır. Programların indirilme süresini saymazsak (onlar elbette uzun sürüyor) 10 dakikada falan, tek seferde hallettim. Tebrik ederim ve teşekkür ederim.<br>Bu arada Nokia E63 Ultramarin (yani, lacivert renk) Türkçe dil kodu: 0568840 EURO -F . Arkadaşlara kolaylık olsun.<br>Selamlar ve tekrar teşekkürler. (Sırf teşekkür etmek için siteye üye oldum)

----------Eklendi @ 03:11:00 ---------- Yazıldı @ 03:06:41 ----------

Şunu da ekleyeyim; ben ki bilgisayar programları ve indirmelerden hiç anlamayan bir adamım Ben bile bu tarifle bir seferde yapabildiysem, herkes yapabilir

Slm! Arkadaşlar Lütfen Bana yardıncı olurmusunuz... Nokia x3 Telefonuma Türkçe Menü yüklemeye çalışıyorun ama beceremedim. Phoenix'i PC yükledim daha sonro pc suite yükledim, ve Tüm işlemleri yapıyorum,FirmwareUpdate'e ok yapıyorum sadece pencerenini altında telefon kodu yazıyor.Yukarıda açılan pencere boş, ve göz at bölümüde boş,Ne yapmam gerektiğini söylermisiniz! Yardımlarınız için şimdiden Teşekkürler...

morsak1

Üye
teşekkürler arkadaşım güzel anlatmışın ama büyük bir sorunum oluştu geçenlerde telefona güncelleştireyim dedim nokia ovi suit indirdim güncelleştirdim sonra tel ingilizce oldu baktım ayarlardada türkce seçenek yok bende biraz araştırınca burayı buldumd dediklerini yaptım
Asic CMT: Programming RM-348_11.049_53.1_prd.customer.fpsx
Asic CMT: Programming RM-348_11.049_016_000_U001.uda.fpsx
Asic CMT: Programming 92%
Asic CMT: Programming 94%
Asic CMT: Programming 96%
Asic CMT: Programming 98%
böle dedi kaldı hata verdi daha sonra bişeler oldu pc reset attı bende geri açtım baktım telefon öle duruo bu arada telefon n73 bataryasını çıkarıp geri taktım tepesindei açma düğmesine bastım sonra bastıkdan sonra nokia yazısı geldi biraz beklio ekran kararıo tekrar nokia yazısı gelio sürece böle devam edio ne yapmam lazım şimdi tel garanti fln yok bu arada

ahmetby

Üye
merhabalar yurt dısından nokia c6-00 telefon getırdım fakat turkce yok, versıyonum 40, sıze zahmet yardımcı olabılırmısınız ???

cok cok tesekkurler yigit mukemmel anlatim diyecek soz bulamiyorum!verdigin emek ve anlatim icin bir kez daha teskkuru borc bilirim!allah zihnine bol bol aciklik versin insallah!

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
cok cok tesekkurler yigit mukemmel anlatim diyecek soz bulamiyorum!verdigin emek ve anlatim icin bir kez daha teskkuru borc bilirim!allah zihnine bol bol aciklik versin insallah!

tolga mı demek istediniz...

----------Eklendi @ 17:25:01 ---------- Yazıldı @ 17:17:02 ----------

iyi günlerde kullanın

ASG 989

Üye
merhaba arkadaşlar.
Nokia 5800'ım var. Sormak istediğim, acaba korece dil paketi yükleme gibi bir şansım var mı?
Sözlüğünde korece karakterleri görmem lazım o yüzden ayrıca korece eklentisi gibi bir şey var mı? Bilgilendirirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

kullanmayı düşünmüyom ama yinede ortada bir emek var thanx

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
kullanmayı düşünmüyom ama yinede ortada bir emek var thanx
sağolun...

----------Eklendi @ 00:10:55 ---------- Yazıldı @ 00:09:54 ----------

navifirmden bakın varmı?

loko34

Üye
Tolga kardeşim,
bende bir Nokia E63-2 Lacivert RM 449 cihaz var konuyu takip eden biri olarak bu cihaz Amerika menşeili ve İngilizce..
NSS ile kod yükleyip sonra NSU ile güncellemek istediğimde tanınmayan cihaz uyarısı veriyor ve ben bunun dilini değiştiremiyorum..
Şu anda cihazın versiyonu 510.21.010

Phoneix ile usb tanımlanma sonrası cihazı görüyor ancak update yapmak istediğimde sayfa boş açılıyor ben beceremedim yardımcı olur musun..?

Verdiğin linklerden E63 flash dosyasını indirdim ancak exe uzantılı olduğundan ne yapacağımı bilemedim..?
Daha sonra RM kodlarının farklı olduğunu farkettim ama RM kodunu değiştirmeye çalıştığımda da başarılı olamadım..Şu anda E63'e nemesis aracılığı ile 0581516 Turkcell TR dil kodunu yazdım ancak bunun RM kodu da 437. velhasıl çok karıştırdım..?

tolga kardeşim ben bizim akrabanın nokia n8 ini ovi suiteden güncelledim telefon türkiyeden alınma cihaz ama ingilizce oldu n8 için phoenix programı nasıl kullanılıyor ayrıntılı bir anlatabilirmisin?

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
tolga kardeşim ben bizim akrabanın nokia n8 ini ovi suiteden güncelledim telefon türkiyeden alınma cihaz ama ingilizce oldu n8 için phoenix programı nasıl kullanılıyor ayrıntılı bir anlatabilirmisin?
1 sayfadaki gibi takıldıgınız yerde cevap vereyim

yasticco

Üye
merhabalar..ilk sayfadaki programlarla ilgili bişi sorcaktım yardıma ihtiyacım varr.şimdi önce phoenixi yükledim ardından ovi suite i ve ilk sayfada verilen flashı sonra yeniden başlattım pcyi.yazıldığı gibi phoenixten telefonu buldum flashing+firmware update yaptım ama bişi bulamadı.tüm satırlar boş.product code satırının yanındaki 3 nokta işaretini tıkladığımda kodumu da bulamıorum..telefonum N95 RM159 0561389 V31.0.017

ares59

Üye
kardeş Allah senden razı olsun ya benim telefonda türkçe dil silinmiştide bu sayede geri yükledim çok sağol

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
kardeş Allah senden razı olsun ya benim telefonda türkçe dil silinmiştide bu sayede geri yükledim çok sağol

iyi günlerde kullanın...

----------Eklendi @ 23:52:01 ---------- Yazıldı @ 23:49:11 ----------

tamam RM 159 yazılımını yüklediğinize emin misiniz.tamamsa options kısmından rm yazılımının olduğu klasörü manuel olarakda gösterebilirsiniz.normalde yükleyince yazılımın bulunduğu acılmıs klasörü otomatik gösterir.

yasticco

Üye
ilk sayfada "N95 RM-159_EURO_35.0.002_v8.0"yazan yüklemeyi yaptım.yanlışmı?

#1 T_mac

Üye
hatamı farkettim şimdi.c3 614 euro v8.63 lazım bana.v7 attım tele ve tel açılmıyor şimdi.v8.63ü ekleyebilir misiniz?ben bulamadım da