Nokia Telefonlara Yeni Yazılım Yükleme Dil kodu Problemi Olmadan İstediğin Dili Seç

alpla

Üye
merhaba arkadaslar benım telefonum 6760 ve inglizceydi yurt dışından gelmişti burdan türkçe kodu girdim ve söyledikleriniz dogrultusunda yazılımı yükledim ve türkçe oldu ancak menü tuşu çalışmıyor tuşlarda tuş sesi var menu tuşuna basınca tuş sesi geliyor ekranda 1saniyelik menu açılır gibi oluyor ancak açılmıyor yardımcı olabilirseniz memnün olurum en kısa surede cevaplarlarınızı bekliyorum Acil...

n72 sürüm 5.0741.4.0.1 senin verdiğini indirdim sonra ne yapacagım ?

yeni sürümü yükleyince bu 0.facebook yorum sorunu kalkar mı kardes

yav bulamadım orda phoenix i linki verip bi anlat bana bea kardş

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi

hard format atın ve ardından telefon kapalı iken yazılım yükleyin diğer konularımda anlatımı var

--------------- Ekleme ---------------

yeni sürümü yükleyince bu 0.facebook yorum sorunu kalkar mı kardes

yav bulamadım orda phoenix i linki verip bi anlat bana bea kardş

sorunuzu anlayamadım?

telefonun kendi web sürümü eski oldugu için 0.face girince yorum filan yazmıor o sorun çözülür mü ?

Bide bu flashı yükledm kurdum snra pheonx i yükledm şmdi napcam bi anlat nolursun

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
telefonun kendi web sürümü eski oldugu için 0.face girince yorum filan yazmıor o sorun çözülür mü ?

Bide bu flashı yükledm kurdum snra pheonx i yükledm şmdi napcam bi anlat nolursun

1.sayfada nasıl kullanacağınızı anlattım.

ati_s

Üye
telefonuma yeni versiyon yüklemiştim nokia software update ile yurt dışından aldığım için telefonum ingilizceye dönmüştü. ingilizce kullanmak sorun değildi ama canımı sıkmıştı bu durum bu akşam içimi rahatlattın emeğine sağlık üstat hallettim

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi

güle güle kullan..

karmate

Üye
Sağolasın kardeş emeğine sağlık

5130 um var açılmıyor ne yapabilirim.

--------------- Ekleme ---------------

sadece açılışta nokia logosu sonrası yok

wwsasd

Üye
benim telefon firmware update deyken kapanıyor baslıyor kapanmıyor tam olarak da beyaz ekran geliyor altta baglantı koptu diyor hata veriyor sonra napcam

nokia 5130 a 07.91 nasıl yukerız ltfen yardımcı olunnnnnnnnnnnnnnnnnn

n72 yazılım yükledm güzel sagolda hiç bir farklılık yok ?

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
n72 yazılım yükledm güzel sagolda hiç bir farklılık yok ?

zaten farklılık her versiyon da olacak diye birşey yok. bazen bazı eksiklikler tamamlanır.bazende sadece türkçe olmayan dili türkçe yapmak için yeni versiyon yükleriz.eski versiyona dönülemediği için.