babaaamet
Üye
evet telefonunuza ait yazılımı kurup phoenixi çalıştırın ve anlattıgım gibi devam edin.
dediğiniz gibi 1. sayfadan telefonumla ilgili exe yi indirip çalıştırdımve phoenixle yazılımı yüklemeyi sayenizde başardım.sorunsuz...çok teşekkür ederim.başarılar dilerim.
evet telefonunuza ait yazılımı kurup phoenixi çalıştırın ve anlattıgım gibi devam edin.
dediğiniz gibi 1. sayfadan telefonumla ilgili exe yi indirip çalıştırdımve phoenixle yazılımı yüklemeyi sayenizde başardım.sorunsuz...çok teşekkür ederim.başarılar dilerim.
güle güle kullanın...
--------------- Ekleme ---------------
iyi aksamlar nokia c7 ye turkce dili yukleyemiyorum bu hatayi veriyor Cannot load, the product "RM-675" is not recognised.tesekkurler
phoenix in son yazılımını kurun
Phoenix Service Software 2010.24.003.43250
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
tesekkur ederim verdiginizle calisti
tşkrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr süpersinz tek seferde yaptım)))
kardeş çok teşekkür ettim sana...sayende n95 8gb cihazımı son versiyona güncelledim...eyvallah...birde yazmamışsın ama cihaz açıkmı kapalımı olacak diye ben cihaz açıkken hatsız olarak yaptım...
aradaşlar e72 rm 530 türkçesini bulamadım bulabilen varmı
arkadaşlar E-72 Rm 530 052.005 türkçesini bulamıyorum nasıl yapacağım
n70 e yazılım yükleyemiyorum yardım edin bu hatayı veriyor.
Unable to detect device 0x8401F121. Check USB connection!
Unable to set the phone to flash mode. Unable to flash.
Product flashing failed.
süper Allah ne istersen versin...
Telefonum RM 346 E71-1 (202.10) yazıyor telefonuma türkcel logolu yazılım yüklemişler bundan nasıl kurtulurum version 500.1.21.01 diye giçiyor.Bir cevap yazın.
oldu eyvallahta ee telefon kendini resetli durmadan ne olcak şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?