denizliliboy
Üye
s.a kardesim, bana Nokia C5 telefonun türkce dil paketi lazim. 1.sayfaya eklemissin cok sagolasin ama maalesef link ölmüs, bi zahmet tazelersen cok makbule gececek.
çok teşekkür ederim 6303i ye türkçe dil yükledim sayenizde.iyi çalışmalar.
ilk öncelikle sagolasin usta hemen ilgilendigin icin, ancak simdide baska problem ortaya cikti. Phoenix programi benim Nokia C5 telefonunu bulmuyor. scanning diyor diyor diyor baskada birsey olmuyor, bunu bi caresi yada baska bi yolu varmi aceba???
--------------- Ekleme ---------------
tmm hocam halloldu cok sükür flashladim ve simdi bomba gibi calisiyorr...cok cok cok sagolasin
kardeş sağ ol da n86 nın bir önceki sürümünü vermişsin peki ya yeni sürümü olan 30.0009 nasıl olacak
S.a arkadaşım tüm işlemleri dediğn gibi tek tek yaptım Refurbish yaptıktan sonra bir hata verdi anlıyamadım format yarım kaldı şimdi ise telefon hiç açılmıyor ne önerebilirsin yapmam gerekenler hakkında teşekkürler.
telefon nokia X3 dür
hocam telefonun E71 güncellerken herne olduysa telefon kapandı ve açılmıyor titriyor fakat siyah ekran kalıyor öle daha sonra tuşların ışıklarıda gidiyor ve son olarak proğram telefonumu görmüyor napmalıyım sevgiyle kal...
yine olmadı hocam senin açıklamalarınıda okudum(
ERROR: Failed to set phone to flashmode
hocam bu hatayı alıyorum nasıl çözebilirim acaba yardımcı olabilecekmisin çok saol...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?