aa-tolga
Üye
-
Konu Sahibi
-
S.a arkadaşım tüm işlemleri dediğn gibi tek tek yaptım Refurbish yaptıktan sonra bir hata verdi anlıyamadım format yarım kaldı şimdi ise telefon hiç açılmıyor ne önerebilirsin yapmam gerekenler hakkında teşekkürler.
sayende 6220c telimi türkçeye çevirdim.emeğine ve ellerine sağlık çok teşekkürler.
kardes ilgilenirmiisn lütfen 6500 silide v10.30 linki varmı
--------------- Ekleme ---------------
6500 v 10,30 yükledim blututh açılmmıyor v10.00 yüklersem tel na zarar verirmi onda çalışıyordu
selam dostum n8 aldim bugun ben yurtdisinda yasiyorum yapamadim lutfen bana yardimci olurmusun
selamun Aleykum arkadaşlar ben nokia E72 mi turkçeleştirmek için butun resimli açıklamadan gidiordum sonra işlemi yaparken telefonum bir kapandı şimdi hiç açılmıyor ...
AyRICa HARD FORMAT ATIYORUM OLMUYOR. SHIFT+SPACE+DELETE+SWITCH ON TUSHLARINA BASILI TUTARAK YAPIORUM EKRAN KAPKARA SADCE ARADA BİR TİTRİYOR AMA AÇILMIYOR.
LUTFEN YARDIM EDİN.TELEFONUM GÖÇTÜ GALİBA.
lutfen yardımcı olun..
ne yapmam gerek..
saygılar
kardeş burda e72 nin türkçesi yok :S
kardeş v31.023 e geri nasıl dönebiliriz .s bnde v52.005 var
arkadaşım verdiğin bilgi için sağol birşey soracağım bende 2730 classic var siyah bunun türkçe dil seçenegi yok nasıl türkçe yapabilirim yardım edersen sevinirim iyi çalışmalar
sa kardesler, benim Nokia 2700 classic var... acaba bununda kodunu yazarmisin, yada nasil türkcelestirebilirim? Basarilarinizin devamini dilerim, simdiden sagolun....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?