tromala
Üye
Söylediğiniz şekilde yapınca öğrendimki bu n97'nin rm kodu 233 müş.Forumda bulamadım böyle bir şey.Menüyü Türkçeleştirebilmek için ne yapabilirim ?
Kurduktan sonra ne yapacağız ?
sagol kardes
N81 de Aşağaki Hatayı Veriyor
The flashing failed. Do you like to retry the flashing?
HRESULT 0x8421001e (-2078212066)
No connection to phone. Cannot start mode change for phone mode before flashing.
USB Bağlı Ama Etkin Değil Anlamadım Telefon Beyaz Bir Ekran Var O Kadar Kapalı Gibi..Aynı Hatayı Sürekli Verince İptal Ettim..Birde üstüne Sim Kartı ve Hafıza Kartı Çıkarmamıştım.Telefondan Yeni Çıkardım Simi ve Hafıza Kartını Hatsız Olarak Açtım Şimdi Versiyo Yükselmiş Hafıza Kartını Taktım Silinen Birşey Yok Telefon Açılınca Dil Falan Sordu Türkiye Seçtim Yani Söyledikleriniz Oldu Ama Anlamadığım O Hata Neyin Nesi ve Tekrar Yükleme Yapmam Gerekiyor Mu?
sagol kardes
arkadaşım bnde 6680 var...şimdi ben 6630un music editionını veya uyarsa n70in music editionının kodunu girip versiyon güncellesem ne olur?
slm benim yeni ıraktan yeni almış oldugum 5530 var tr dil paketi için gerekli drogram ve dosyalar hangisi şimdiden teşekkürler
yardımcı oldugunuz için
Kardeşim çok teşekkür ederim ellerin dert görmesin biraz uzun sürdü ama yapdım sonun da nss de eror veriyordu tsk ler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?