aa-tolga
Üye
-
Konu Sahibi
-
yapmadığım şey kalmadı youruninstaller ile de sildim hepsini yeniden kurdum fakat olmuyor product code kısmı boş kalıyor
Kardeş Öncelikle Telefonun Modelini yazıversen inşaallah yardımcı oluruz.Gerçi profilinde 6680 diyor ama bazen değişik teller için çare aranıyor olunabiliyor..Telefon Modeli Ve Rm yaz yardım edelim inşaallah..Slam Ve Dua İlemerhaba arkadaslar
ben bunu cok uzun zamandır arıorum bi turlu yapamadım, bu phoenix , flash islerine biraz uzagım aslına bakılırsa ama ben telefonumun dilini arapca ingilizce veya olursa bunlara ek olarak turkce dil paketi icermesini istiorum ve sanırım bunu flash sayesinde yapabilirim arabic die bi paket var o sayede ama bunu tam olarak hangi adımları izleyerek yapabilecegimi bilmiyorum burda anlatılanlar sadece versiyonunu yukseltio sanırım ama ben dil degistirmek istiyorum phoenix yuklu pc suite nsu yuklu ama ben yapılısını bilmiorum yardımcı olursanız sevinirim butun zamanımı buna harcadım bulamadım. tesekkurler
merhaba arkadaslar
ben bunu cok uzun zamandır arıorum bi turlu yapamadım, bu phoenix , flash islerine biraz uzagım aslına bakılırsa ama ben telefonumun dilini arapca ingilizce veya olursa bunlara ek olarak turkce dil paketi icermesini istiorum ve sanırım bunu flash sayesinde yapabilirim arabic die bi paket var o sayede ama bunu tam olarak hangi adımları izleyerek yapabilecegimi bilmiyorum burda anlatılanlar sadece versiyonunu yukseltio sanırım ama ben dil degistirmek istiyorum phoenix yuklu pc suite nsu yuklu ama ben yapılısını bilmiorum yardımcı olursanız sevinirim butun zamanımı buna harcadım bulamadım. tesekkurler
5800 XM Red bunun V. 50.0.005 versiyonunun türkçe flashını verebilirmisin.
yha hocam bende 5310 var basıma bela ettım ıngılızce kaldı versıyon yukledıkden sonra dedıgınız gibi phonıx i yukledım sonra nokıa pc suıtı yukledım işlemlerı sırasıyla yaparken telefon yurt dısından oldugu için en son turkıyeyı secıp işlemi tamamlıcaktım ama urun kodu kısmı bos cıkıo phonx de napmam lazım
--------------- Ekleme ---------------
bi yardım yha ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?