ishak68
Üye
Selam
Bende nokia e72 var Turkce dil yuklemek istiyorum tam olarak ne yapmam gerektigini acik ve net olarak anlatirsaniz cok sevinirim simdiden tesekkurler
ewet bendeki kabloda CA-101D degistirip deneyeyim kardes sagolasin.
selam.
N97 mini için yeni sürümü bekliyorum hala.
çok güzel paylaşım.
teşekkürler.
yardım lütfen6300 yazılım yüklemesinden sonra oluşan sonuçlar
1-tema kalıcı olmuyor tel kapanıp açıldıktan sonra tema varsayılana dönüyor
2-bir uygulama birkaç kez açılıp kapandıktan sonra hiçbir uygulama tel kapanıp açılmadıktan sonra açılmıyor
bunlar daha çok kendimde olan sorunlar tema geçiyorum ama şu uygulama sorununa çözüm varsa lütfen yardım edin
daha cıkmadı navifirm den takip edebilirsiniz...
The flashing failed. Do you like to retry the flashing?
HRESULT 0x84210027 (-2078212057)
Firmware: Firmware updating failed. Error 0x8401F124 - Flash: It was not possible to prepare target device for flashing. Rootkeyhash from bootcode or flash images may be incorrect.
sa ben fransa da orange fr den n97 mini aldim yazilim versiyonu orjinalde 11.0.102 ben turkce 11.0.45 yuklemeyi denedim olmuyo ne yapmaliyim bu hatayi duzelmek icin birde windows 7 kullaniyorum flashlarken 2 tane driveri yukleyemiyo bundan yapabilirmi?
6220-c nin 6.101 den yüksek flashı varmı kardes varsa link atabilirmiisn. şimdiden sağol
Herkese Hayırlı Günler.
Abiler Öncelikle Şunu Belirteyim Bu Konuda Destek linki Bulamadım Onun İçin Buraya Yazıyorum.Bende Nokia 6500c var bu telefonla ben bir yeri aramaya başladığımda hemen kapanıyor ve kapanmadan sonra karşıya cevapsız çağrı düşüyor ama telefon tamamen kapanmış olduğundan konuşamıyorum.Dışardan yani gelen aramalarda sorun yok.Bu Hangi nedenden kaynaklanıyor yardımcı olursanız sevinirim.Bu Arada Flash ve teknik destekde aldık olmadı.Saygılarımla
Arkadaslar Fransa dan Nokia N97 Mini var elimde.
RM-555 ve versiyonu 10.0.20 bunlari ogrendim yazilanlardan.
Navifirm programinida indirdim. Programi calistirip N97 Mini yi sectim,
versiyonuda sectim variants kisminda
RM-555_EMEA_TURKEY QW CB
RM-555_EMEA_TURKEY QW GARNET
RM-555_EMEA_TURKEY QW WHITE yaziyor.
bunlardan hangisini secmem gerek, telin rengi kahverengi ve bir sonraki adim nedir?
Simdiden tesekkurler
elmde 6220 C telefon var güncelledim ve Dili ingilizce Döndü .Türkçeye Cevirmeme Yardım edebilirsen Sevinirm
Kardeşim Allah senden razı olsun harika oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?