Nokia Telefonlara Yeni Yazılım Yükleme Dil kodu Problemi Olmadan İstediğin Dili Seç

ishak68

Üye
Selam
Bende nokia e72 var Turkce dil yuklemek istiyorum tam olarak ne yapmam gerektigini acik ve net olarak anlatirsaniz cok sevinirim simdiden tesekkurler

jeki01

Üye
selam.
N97 mini için yeni sürümü bekliyorum hala.
çok güzel paylaşım.
teşekkürler.

mardok

Üye
ewet bendeki kabloda CA-101D degistirip deneyeyim kardes sagolasin.

kardeş benmkinin 5230 un kablo modeli diye öyle yazdım nokia nın sitesinden telefonun kablosuna bak ben öyle buldum burda seç telefon modelini bak kabloya kardeş seninki Nokia Bağlantı Kablosu DKE-2 model kablo olmak zorunda

kpln04

Üye
yardım lütfen

Allah Razı Olsun Emeğinize Sağlık...Bende Almanca Olanı Tr Yükledim Sorun Olmadı ALLAH Razı Olsun...

morya

Üye
cevap yazmamissin dostum bi bakarbilirmisin

Herkese Hayırlı Günler.
Abiler Öncelikle Şunu Belirteyim Bu Konuda Destek linki Bulamadım Onun İçin Buraya Yazıyorum.Bende Nokia 6500c var bu telefonla ben bir yeri aramaya başladığımda hemen kapanıyor ve kapanmadan sonra karşıya cevapsız çağrı düşüyor ama telefon tamamen kapanmış olduğundan konuşamıyorum.Dışardan yani gelen aramalarda sorun yok.Bu Hangi nedenden kaynaklanıyor yardımcı olursanız sevinirim.Bu Arada Flash ve teknik destekde aldık olmadı.Saygılarımla

6220-c nin 6.101 den yüksek flashı varmı kardes varsa link atabilirmiisn. şimdiden sağol

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
6220-c nin 6.101 den yüksek flashı varmı kardes varsa link atabilirmiisn. şimdiden sağol

hayır en son versiyonu 6.101 ...

--------------- Ekleme ---------------

telefonunuza format atın olmazsa telefonunuz veya sim kartınız arızalıdır...

cimkesh

Üye
elmde 6220 C telefon var güncelledim ve Dili ingilizce Döndü .Türkçeye Cevirmeme Yardım edebilirsen Sevinirm

ilo53

Üye
bendede n70 var bende yazılım yukledım oyle oldu

cimkesh

Üye
Tolga Arkadaşımız inşallah yardım eder gerçekten türkçye cevirmem lazım telefon arkdşmnda

bloodia

Üye
Arkadaslar Fransa dan Nokia N97 Mini var elimde.
RM-555 ve versiyonu 10.0.20 bunlari ogrendim yazilanlardan.
Navifirm programinida indirdim. Programi calistirip N97 Mini yi sectim,
versiyonuda sectim variants kisminda
RM-555_EMEA_TURKEY QW CB
RM-555_EMEA_TURKEY QW GARNET
RM-555_EMEA_TURKEY QW WHITE
yaziyor.
bunlardan hangisini secmem gerek, telin rengi kahverengi ve bir sonraki adim nedir?
Simdiden tesekkurler

Kardeşim Allah senden razı olsun harika oldu

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi

evet onun adı RM-555_EMEA_TURKEY QW GARNET yani garnet gerisi 1.sayfada yazıyor...

elmde 6220 C telefon var güncelledim ve Dili ingilizce Döndü .Türkçeye Cevirmeme Yardım edebilirsen Sevinirm

1.sayfadan 6.101 yazılımını indirin ve phoenix programı ile telefona atın...1.sayfada ayrıntısı var...

Kardeşim Allah senden razı olsun harika oldu

güle güle kullanın...

Abiler daha öncede yazdığım gibi ben phoenix i kullandım çoktan uygulamalı yapmadığım için unutmuşum.Allah rızası için biri bana resimli veya yazılı olarak anlatsa iyi olur.daha önce yazılanları uyguluyorum olmuyor.Ayrıca bu sayfaladan tr versiyonları indirdim bir türlü yolu gösteremedim.ALLAH Razı olsun Hepinizden...

cimkesh

Üye
Teşekkür Ederim Yapamassam Tekrar Yazarım Sağol