Nokia Telefonlara Yeni Yazılım Yükleme Dil kodu Problemi Olmadan İstediğin Dili Seç

poltara

Üye
yok arkadaşım olmuyor işte uğraştım okadar dediklerini aynen yaptım
phoenix bile açılmıyor ekrandaki gib
insan lar program anlatırken neden ayrıntıya kaçmaz sen kendin bildiğin için bazı yerleri direk geçmiişin .yardım edersen sevinirim nokia 6303 c türkçe dil desteği lazım

--------------- Ekleme ---------------

bir b..k. olmuyor işte sayfanda yazdığın gibi değil daha mantıklı anlat verdiğin çoğu link yarım yamalak programların yarım yamalak

mcan57

Üye
çok sağol ellerine sağlık

NoNquE

Üye
Çok makbule geçt saol

ca_sus

Üye
kardeş N96 yeni versiyonu yokmu ne zaman çıkar

5800 XM RM-356 40.0.005 v12 EMEA
ben bunu indirdim fakat bunu telime nasıl yükleyeceğim yardımcı olursanız sevirim teşekkürler...

Kardeş emeğine sahip teşekkür ederim eni büyük bir dertten kurtardın

arkadaşlar bende 6300 var ama bu şarjla zevkine varamıyorum bazan 4-5 saat bazanda 1-2 saat gidiyo 2 adetde batarya kullanıt,yorum ama faydası yok ikiside aynı bl 4c - bl5c kullanıyorum lanet olsun diyorum sdece yardımcı olursanız sevinirim...

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi

telefon ayarlarından sebeke modunu gsm olarak ayarlayın ve ekran ısık ayarlarını kısın.batarya kullanım süreniz artar.birde rehberi yedekleyip telefonu fabrika yarlarına alın ve yukarıdaki ayarları öyle yapın derim...

5800 XM RM-356 40.0.005 v12 EMEA
ben bunu indirdim fakat bunu telime nasıl yükleyeceğim yardımcı olursanız sevirim teşekkürler...

yeni versiyon v50 1. sayfada anlattımım var...

Kardeş emeğine sahip teşekkür ederim eni büyük bir dertten kurtardın

güle güle kullanın...

ca_sus

Üye
N96 yazılım yokmu kardes 30.101 eskidi artık güzel hzmet weryorsun sapolasın

kartoncu

Üye
Merhaba aa-tolga hocam

N82 V35 sürüm kullanıyorum cevapsız çagrılarda 3-5 saniye bekleme oluyor eski sürümde yoktu V20 dönebilirmiyim cevabınız için şimdiden teşekür edrim kolay gelsin..

jeki01

Üye
selam.
arkadasim yurtdisinda Nokia N97 mini beyaz getirtmis.
Izmirde buna Turkce yazilim atamayiz demisler.
navifirm den baktim 11.045 surumu var ama 2 adet Turkey yaziyor.
hangisini indirecegim?
kolay gelsin.

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
selam.
arkadasim yurtdisinda Nokia N97 mini beyaz getirtmis.
Izmirde buna Turkce yazilim atamayiz demisler.
navifirm den baktim 11.045 surumu var ama 2 adet Turkey yaziyor.
hangisini indirecegim?
kolay gelsin.

evet versiyonu 11.105 ise daha türkçesi cıkmadı sakın eski versiyonu atayım deme telefonu göçürürsün.

Merhaba aa-tolga hocam

N82 V35 sürüm kullanıyorum cevapsız çagrılarda 3-5 saniye bekleme oluyor eski sürümde yoktu V20 dönebilirmiyim cevabınız için şimdiden teşekür edrim kolay gelsin..

hayır eski versiyona dönemezsiniz

jeki01

Üye
selam.
versiyonu tam olarak kac oldugunu bilmiyorum.
yardimin icin tesekkur ederim.
iyi calismalar.

aa-tolga;2387219]evet versiyonu 11.105 ise daha türkçesi cıkmadı sakın eski versiyonu atayım deme telefonu göçürürsün.

jeki01

Üye
selam.
o zaman simdilik turkce yapamicaz demek.
Arkadasinda ingilizcesi hic yok.
Bir kac ayarladan sonra fazla karistirmamasini soylemek lazim.
yardimin icin tesekkurler.

n95 8gb'a yeni versiyon yüklemiştim yüklemez olaydım.bundan sonra böyle bi hataya düşmem 3 gündür tlfnu türkçe yapıcam diye göbeğim çatladı.ALLAH razı olsun çok yardımcı oldun kardeşim tekrar sağol tlf artık türkçe çok güzel anlatmışsın bir defada oldu.Arkadaşlar benden size tawsiye yazılım güncellemesi falan yapmayın çok uğraşırsınız.bidaha tövbe..........

jeki01

Üye
selam.
dediğin gibi versiyonu 11.105 miş.
acaba ne zaman Türkçe si çıkar?
iyi günler.

6710 telefonuma yükseltme yaptım ingilizce oldu türkçeleştireyim derken kitlendi hiç açılmıyor arkasındaki kod 0575862 telefonu kurtarmak için ne yapmalıyım