N95 versiyonunu uzun zamandır yükseltmiyordum..Dün Version 31.*..... yükledim Ancak Pc Suite --Copier hatası vererek aldığım yedekleri geri yüklemedi... Ben yandım siz de yanmayın... Veriyon yükseltirken yanınızda uzman biri olsun...
paylaşım için çok teşekkürler ama olmuyo nemesis de error veriyor ımeı göremiyorum.6630 telefonum var versiyon yükselttim telefonumun çalımasında hiç bir problem yok ama türkçe olmasını istiyorum verdiğiniz programla yapamadım .bir program daha denedim ondada hata veriyor nasıl yappcam yardımcı olursanız sevinirim.
acil yardım arkadaşlar nokia 6300 telefonumu versiyon güncellemesi yaparken hata oldu ve telefon simdi çöktü
bilgisara
--------------- Ekleme ---------------
acil yardım arkadaşlar nokia 6300 telefonumu versiyon güncellemesi yaparken hata oldu ve telefon simdi çöktü
bilgisara bağladığımda telefonu bulamıyor bana yardım ederseniz sevinirim şimdiden teşekkürler
uzun zamandır bende 6630 telefonumu günçellem için düşünüyordum o kadar hata okudumkivaz geçtim ama yapan arkadaşlarda var genelde bozulduğu için vaz geçtim ama telefoncunun biri 10 liraya versiyon yükseltirim dedi tabi elinde özel cihazlarları vardı bizzat bana gösterdi bence telefonculardan yapmak gerekir bi sorun olursa onlar halleder 10 lire için telefonunuzdan olmayın sanırım ben 10 lira verecem
kardes 2. seferdir bu konudan faydalaniyorum ilkinde N95`ime TR dil yuklemekde simdide bi arkadasin N73`une rus dili yuklemekde bu faydali paylasim icin cok tesekkur ederim....
kardes 2. seferdir bu konudan faydalaniyorum ilkinde N95`ime TR dil yuklemekde simdide bi arkadasin N73`une rus dili yuklemekde bu faydali paylasim icin cok tesekkur ederim....