nokia telefonlar

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

dinccine

Üye
    Konu Sahibi
nokia telefonlar
selam arkadaşlar.ben nokia delisi android ve ios tan nefret eden bi adamım.bana 1000 liraya kadar olan en iyi nokia telefonunu önenirseniz çok memmun olurum özelliklede nokiada 1000 tl ye kadar beğendiğiniz ilk 3 telefon olsun.teşekkürler.

bountykiller

bountykiller

Üye
selam arkadaşlar.ben nokia delisi android ve ios tan nefret eden bi adamım.bana 1000 liraya kadar olan en iyi nokia telefonunu önenirseniz çok memmun olurum özelliklede nokiada 1000 tl ye kadar beğendiğiniz ilk 3 telefon olsun.teşekkürler.

ben sana biraz daha sabır etmeni tavsiye ederim. Çünk bin tl az para değil. Birkaç ay daha bekle , lumialar gelsin . Sonra herkes rahat rahat öneri yapar.

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
Bu Nefretin Nedeni Ne Anlayamadım Telefonu Sevmeyebilirsin Ama Nefret?
Git 701 Al.

sphone

sphone

Üye
nefretin nedeni kanımca nokia nın kolay kullanımı olması ddiğerleri arkadasa zor geliyor olabilir zevkler ve renkleri tartışmayız ama bende nokia dan nefret ediyorum bu doğal her konuda htc nin modellerini kopyalıyo ama nafile yeni modellerinde bile hep taklit ÇİN leri bile gecti taklitte

Black-killing

Black-killing

Üye
Arkadaşım eğer şimdi alırsan para kaybedersin sfgnrl arkadaşın dediği gibi biraz daha dişini sık nokia lumialar piyasaya bi sürülürsün o zaman görürüm ben android i Iosu piyasayı kavuşacak lumialar onun için az daha sabret bence :)

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
808 beklemeye değer

Nokiafanboy

Nokiafanboy

Üye
Nefret degilde Symbiandan ve Meegodan baska hicbir isletim sistemini begenmiyorum. ozellikle de Android ve Iosu.
2016ya kadar Symbian kullanicam. sonra da insallah yeni bir sozlesme imzalanir da Nokia Symbianla yoluna devam eder. tavsiyeye gelince;
Nokia 701
Nokia lumia 710
ikisi de mukemmel cihazlar.

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Lumia 800. Ne kadara gelir bilmiyorum ama onu bekle. ya da biraz kas Lumia 900 :D

Nokiafanboy

Nokiafanboy

Üye
Lumia 800. Ne kadara gelir bilmiyorum ama onu bekle. ya da biraz kas Lumia 900 :D

Azerbaycanda 1100 lira. Turkiyede genelde telefonlar burdakinden biraz daha pahali oluyor. 1200 felan olur. arkadas 1000 lira alti istiyor. :)

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
800 fena değilmiş azerbaycanda 900 ne kadar olcak acaba çok pahalı olursa 800 getittiririm azerbaycandan.

Nokiafanboy

Nokiafanboy

Üye
N9 da 800le ayni fiyata. 900 de bence ayni olur.

---------- Eklendi @ 09:53:25 ---------- Yazıldı @ 09:52:27 ----------

N9 da 800le ayni fiyata. 900 de bence ayni olur.
burda samsung galaxy s2 1000 liraya. )))

MoonLife01

MoonLife01

Üye
N9 un menusude kolay degilki?

Başlıkca yazdıgın yazıyla yazıdıgın yorum bir birine uyuşmiyor ? :)

dinccine

Üye
    Konu Sahibi
nefretin nedeni androidin simgesi :) şaka bi yaa android çocuk oyuncağı oldu.lumia 800 iyidir.

• Beğen
Tepkiler: Nokiafanboy
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt