Nokia Telefon Kilit Şeklini Değiştirmek

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

berkh0

Üye
    Konu Sahibi
Nokia Telefon Kilit Şeklini Değiştirmek
arkadaşlar çok aradım ama bulamadım nokia da telefon u kitlediğimiz zaman çıkan şekli değiştirme imkanı var mı ?

pling_hiphop

Üye
tlfn güwenlik kilidiyle kilitlendiğinde ortada çıkan yuwarlar kilit seklini mi diyosun dostum?
bulursan banada at lütfen :)

resmigenc

resmigenc

Üye
ARKADAŞALAR BİŞİ SÖYLİUYİM BU KONUDA
HANİ ŞU S60 YAZILIMLARINDA TELEFONUN BÜTÜN GİZLİ DOSYA VE KLASÖRLERİNE ULAŞMAK İÇİN KULLANILAN Bİ PROGRAM VARYA ONU KURUP O KİLİT RESMİNİ BAŞKA Bİ RESİMLE (KİLİT RESMİ İLE AYNI ÇÖZÜNÜRLÜKTE OLAN ÖRn:150X300 GİBİ) DEĞİŞTRİP DENENSE BELKİ OLUR DİYE DÜŞÜNÜYORUM AMA TEK SORUN KİLİT RESMİ BENİM BİLDİĞİM KADARIYLA TELEFONUN KENDİ HAFIZASINDA KAYITLI SİSTEM DOSYASINDA BULUNUYO VE SALT OKUNUR YANİ YANILMIYOSAM BU DOSYA ÜZERİNDE SİLME VE DEĞİŞTİRME YAPILMAZ.
BU YOL BİRAZ TRIŞ ÇIKTI AMA SADECE Bİ TAHMİN...:islik

SilentOne

SilentOne

Üye
teşşekürle......xDxD

nurix45

Üye
arkadaşlar çok aradım ama bulamadım nokia da telefon u kitlediğimiz zaman çıkan şekli değiştirme imkanı var mı ?

Bu sorunun cevabını buldum. Kendim ararken buldum yani yanlış ibare kullanırsam affola. Simdi kardeş giriş ekranı uygulamalarına bak öncelikle. Orda örnek veriyorum A programı işaretli ama o aşağı doğru sıralanan listede görünmüyo. İşte bu programlardan tik işaretlerini kaldırıp tamam diyoruz. büyük yuvarlak yerine normal kilidimz geriye gelmiş oluyor. Ben E71 kullanıcısıyım kendi telefonumda işe yaradı. Yardımcı olabldiysem ne mutlu.

----------Eklendi @ 00:57:02 ---------- Yazıldı @ 00:55:05 ----------

bu arada bunu yazdım çünkü hep karşılaşılan ve çözümü hc bi yerde yazmyan bi sorun sanırım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt