Nokia telefon fiyatları..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ejimemo

ejimemo

Üye
    Konu Sahibi
Nokia telefon fiyatları..
arkadaşlar nokia bir tel. almak istiyorum ama fiyatlarını bilmiyorum lütfen herkes bana önerdiği telefonun ismini ve fiyatını yazsın... :bilmm

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
öneriler çok olur ama en iyisi senin zevkindir birde kaç paralık ne istiyorsan onuda yaz ekleyen olur belki en iyisi tekno sanal mobil marketlere göz at hazır yorumlarda mevcut

ejimemo

ejimemo

Üye
    Konu Sahibi
teşekkür ederim istediğim telefon... 200-300 tl arası nokia ve şık güzel bir telefon olacak.. ama ben fazla karar veremiyorum sizlerde yardımcı olursanız çok sevinirim...

Utku

Utku

Üye
c3 al o zaman

ejimemo

ejimemo

Üye
    Konu Sahibi
bi bakayım arkadşımbilgi verdiğin içinde tşk ederim...

jeshogh

jeshogh

Üye
5800 veya nokia x2 vya x3

ejimemo

ejimemo

Üye
    Konu Sahibi
tşk ederim sağolun yha şöyle ince bir telefon daha güzel olmazmıydı??

Yelomi

Üye
istediğin çok güzel ince ve çok özellikli bir telefon buldum fakat 400-450 milyon arası gidip geliyor.

Bu yüzden Nokia c5 , 6730[bu telefon baya iyi] 6300 2690 önerebilirim 6730 Fakat bu telefonda baktığım diğer telefonlardan gayet iyi ve şık bir telefon. Aslına bakarsan 2690 biraz dandik geldi bana ama c5 ve 6300 bu fiyata göre oldukça iyi. aradığın fiyatta bu telefonlar var sadece. fakat 450 milyon filan olur dersen kesinlikle nokia e55'i tercih ederim (:

ejimemo

ejimemo

Üye
    Konu Sahibi
teşekkür ederim... çok güzel bir telefon aklıma yatıı bir ihtimal babamdan az bi para koparta bilirsem alırım..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...