danqerpeach
Üye
-
Konu Sahibi
-
603 çok iyi ama flash yok 5 megapixel.
kardes c6_01 500-600 du galiba bence biraz daha para biriktir 0 n8 al 750-850 arasinda kamera da 12 hemde carl zeiss
700 al flaş var 5 mp ince hoş telefon
701 alabilirsin
2. nesilin beğendiğim cihazlarından 701 öneririm. 900 civarı fiyatı var. Deneme fırsatım oldu, güzel cihaz.
Nokia 701 603ten 700den c6 dan vs daha iyi bir telefon bunu bil yeter
700 arkadaşımda vardı çok güzel telefon 2. Nesil kamerası harika kasmalar az hem çok ince çok hoş bence
Saol tsk önerin için fiyat ne 701 de
2. nesilin beğendiğim cihazlarından 701 öneririm. 900 civarı fiyatı var. Deneme fırsatım oldu, güzel cihaz.
sakın 701 varken c7 alma çok takılıyor işlemcisi ve ramı çok az en iyisi 701 eğer pişman olmak istiyorsan c7 veya c6 alırsın kuzenin 603u takılmadan oynarken sen kasıla kasıla c7 ile oynarsın SAKIN
sakın 701 varken c7 alma çok takılıyor işlemcisi ve ramı çok az en iyisi 701 eğer pişman olmak istiyorsan c7 veya c6 alırsın kuzenin 603u takılmadan oynarken sen kasıla kasıla c7 ile oynarsın SAKIN
öneri için sağol aqa
Söyle bi durum var kuzenme rezil olup kazık yemekdense senn gibi bilgili insanlarn önerilerni dikkate alp karlı çıkmayı tercih edermne demek
araştıra araştıra uzmanlaştık ama gerçekten kendimi senin yerine koydum şöyle kuzeninle oturmuşken sana oo kuzen yeni tel mialdın kaça aldın der sende 800 e C7 aldım dersin 8mp kamera var seninkinden iyi dur bakyım der kuzenin menüye girer tel takıla takıla iner menüyü dur ana ekranlara bakayım der kasıla kasıla değişir internete gireyim der hafıza dolu der atar sonra sana iyi kazık yemişsin kuzen der sende öyle bakarsın
ben 730 a aldım..2. nesilin beğendiğim cihazlarından 701 öneririm. 900 civarı fiyatı var. Deneme fırsatım oldu, güzel cihaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?