Nokia Symbian Versionları - Ögreninin, Doğru Uygulamayı Arayın.(Güncel)

Sponsorlu Bağlantılar

speedsagoo

Üye
5320 xpressmusic symbian versionu nedir bulamadım ?_

resad66

Üye
6220 classic hangi versiyon

beyto bademli

Üye
aaa ben nasıl tema indrcen

KptSyrDft

KptSyrDft

Üye
Eline sağlık

emre809

Üye
e66 bir türlü öğrenemedim hiçbişey yükleyemiyorum bana yardım edermisiniz

kevsersahin

Üye
Telefonum Nokia E71, HANGİ uzantılı programları ve hangi versiyonları aramalıyım?

arkee

arkee

Üye
Telefonum Nokia E71, HANGİ uzantılı programları ve hangi versiyonları aramalıyım?
sisx dosyaları yukleyebilirsiniz forumlarda 9x veya os 9.3 bolumundeki programlar olur ayrıca jar uzantılı java dosyalarıda yukleyebilirsin tabiii bunları yukleyebilmen ıcın once teli hekklemen lazım ki sertifaka sorunu yasamadan guzelce yukleyesin sitede hepsi mevcut yeterki sen yuklemek iste...

kevsersahin

Üye
ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM BUGÜN HACKLEME işini yaptım. sis dosyalarını hackledikten sonra yükleyebilirmiyim hata alıyorumda?

ayrıca E-71 çin kısa tuş yollarını düzenleyeceğim bir porogram arıyorum

ozanayan

Üye
arkadaslar e90 web browser ında flash player8 isteyen sayfaları nasıl acabilirim?

cosmos25

Üye
e 51 için versiyon yazılı değil hangisi ya kardeş

canercan63

Üye
selam
sey acaba nokia e65 yuklenebiliyomu

sexenalti

sexenalti

Üye
slm bilgiler güzel tşk

bide e63 hakkında bilgi versen

nedir simbianı

appet

Üye
n82 kardeş eğer söylerseniz çok sevinirim pek anamıyom netten özel mesaj atarsanız sevinirim yoksa bulamıyom nereye yazdımı çok tişk

aa-tolga

aa-tolga

Üye
n82 kardeş eğer söylerseniz çok sevinirim pek anamıyom netten özel mesaj atarsanız sevinirim yoksa bulamıyom nereye yazdımı çok tişk

İşletim sistemi.
Kullanıcı Arabirimi: S60 3. Sürüm, özellik Paketi 1
Yani S60 v3 FP 1 oluyor.

tarama

Üye
N79 için versiyon ve güncelleme son sürümü nedir? Veya ne zaman güncelleme olacak?

kafkasli_18

Üye
nokia 5800 express musik da yazarsaniz sevirim

aa-tolga

aa-tolga

Üye
N79 için versiyon ve güncelleme son sürümü nedir? Veya ne zaman güncelleme olacak?

N79 RM-348_EUROPE_20.175_v5.0 son güncellemesi budur ve linkten güncelleyebilirsiniz.

http://www.maxicep.com/symbian-dest...-olmadan-istedigin-dili-sec-yukle-225547.html

--------------- Ekleme ---------------

nokia 5800 express musik da yazarsaniz sevirim

Symbian versiyonu symbian s 60 4.sürüm dür.yani os 9.4

5800XM RM-356_EMEA_21.0.025_v5.0 son güncellemesi budur ve linkten güncelleyebilirsiniz.

http://www.maxicep.com/symbian-dest...-olmadan-istedigin-dili-sec-yukle-225547.html