Haber Nokia-symbian neden öldü

BRKTNL

Üye
Şu S^3 lere birşeyler getirseler de bari elimzidekilere ziyan olmasa. Yazık durup durup iç geçiriyorum elimdeki 500'e bakarak, ne günler geçirdiydik bu symbianla diye.

@BRKTNL O Symbian'ı bırakan hangi ........sa yazık etmiş. Symbian iyi bir sistemdi. Allah rahmat eylesin :/

evet symbian.com'a girince gördüğümüz manzara

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
daha önceden erişiliyor muydu

Emre

Üye
Sene sonunu bekleyip görelim...

Son düzenleme:
Tepkiler: byibo

0MG90

Üye
Gelemedi o 2016

Tepkiler: byibo ve key43

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici

girilmiyordu sen yeni fark ediyorsun

Emre

Üye
...

Son düzenleme:
arkadaşlar biraz saçma bir hipotez ama nokia 2016 da symbianı bırakacak ama bizim sistemin adı nokia belle

Emre

Üye
Son düzenleme:
Tepkiler: Yusuf0111_Oğuzhan
Beyler biraz umutlanalım... sitesinden aldığım son paragraf : We are confident that these are absolutely the right changes in the context of today’s market and economy, and we look forward to watching a new era of success for the Symbian platform unfold. (Biz bu bugünün piyasa ve ekonomi bağlamında kesinlikle doğru değişiklikler eminiz ve biz Symbian platformu için başarının yeni bir çağ izlerken ileri açılmak bakmak)
Bu arada açık kaynak kodundan SYMBİAN değil SYMBİAN VAKFI sorumlu.
Biz Symbian Vakfı elde önemli kilometre taşları için emeği geçen herkese en içten teşekkürlerimi iletmek istiyorum. Biz bütün bu başarıları gurur duyabilir - gibi bazı yazılım tarihinin herhangi bir ticari kod temeli kaynağını açmak için en büyük geçiş tamamlanması gibi, bilgisayar tarihinin daha önce görmedim. Biz de Symbian platformu kendi devam bağlılık tüm üye topluluğuna sıcak teşekkürlerimi iletmek istiyorum. -

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
kaç senedir o yazı yazmakta orada ?