Emrgncy
Üye
Symbian üzerinde büyük oyunlar oynandı, çünkü bu sektörde felaket paralar dönüyor.. Olanda biz gariban kullanıcılara oluyor..Beklemekten başka şansımız var mı be abi ama symbiana yazik ettiler
Yani boyle bir şey olabilir mi symbiana bu saatten sonra sahip çıkabilecek bir firma çikar miSymbian üzerinde büyük oyunlar oynandı, çünkü bu sektörde felaket paralar dönüyor.. Olanda biz gariban kullanıcılara oluyor..
Sistemin tekrar symbian olarak dönüş yapmasını beklemiyorum ama belki bazı geliştirmeler yapılıp yeni bir isimle tekrar karşımıza çıkabilir..
sistemin sahibi var zatenYani boyle bir şey olabilir mi symbiana bu saatten sonra sahip çıkabilecek bir firma çikar mi
haklısın ancak ben böyle bir şey olacağını düşünmüyorum. Belki sadece belki olabilecek bir durum bu. Nokia zaten biz kulanıcıları sattı sahibi de kalmadı symbianın ancak microsoft ile bağlarını koparsalar olabilecek bir durum bu ki olamaz görüyorsun ya nokia microsoftun köpeği olmuş adeta.sistemin sahibi var zatenyoksa verirlerdi kaynak kodları millet geliştirir kullanırdı, ama buda hali hazırdaki müşterilerden olmaktı.. Dikkat et lumia kullanıcılarının %70 veya 80 i nokia fanı dır ve daha önce symbian kullanıyordur.. sen kodları verirsen bunların bir kısmı tekrar symbian kullanmaya devam edeceklerdir ve buda müşteri kaybı demektir.
nokia symbian kullanıcılarını sattı sistemi satmadı ki, keşke sistemi satsaydı belki sahip çıkan olurdu..haklısın ancak ben böyle bir şey olacağını düşünmüyorum. Belki sadece belki olabilecek bir durum bu. Nokia zaten biz kulanıcıları sattı sahibi de kalmadı symbianın ancak microsoft ile bağlarını koparsalar olabilecek bir durum bu ki olamaz görüyorsun ya nokia microsoftun köpeği olmuş adeta.
nokia symbian kullanıcılarını sattı sistemi satmadı ki, keşke sistemi satsaydı belki sahip çıkan olurdu..
Haklı olabilirsin, o zaman geliştirilmesi zor olan bir sistem se neden kaynak kodları paylaşmıyorlar, bıraksınlar uğraşmak isteyen uğraşsın.. Dertleri potansiyel müşteri olarak gördükleri symbian kullanıcılarını windows'a çekebilmek, sırf bu yüzden lumia almaktan vazgeçtim..Nokia bu konuda bir açıklama yapti daha once; sistemi geliştirmek cok zor ve uzun bir zaman aliyor bu sebeple teknolojinin gerisinde kaliniyor.
Yani gelistirilemeyen bir sistem ile nasil android, ios, wp gibi sistemlerele yarisabilirlerki?
Uygulama ve oyun geliştiriciler bile bu sistem ile ugrasmadilar demekki gelistirme konusunda ayni sorunlari bu kisilerde yaşıyor.
Haklı olabilirsin, o zaman geliştirilmesi zor olan bir sistem se neden kaynak kodları paylaşmıyorlar, bıraksınlar uğraşmak isteyen uğraşsın.. Dertleri potansiyel müşteri olarak gördükleri symbian kullanıcılarını windows'a çekebilmek, sırf bu yüzden lumia almaktan vazgeçtim..
sen sistemi tanıyan birisi olarak böyle karar verebilmen doğal, ama işin birde fan boyutu var, Araştırılma yapılsa lumia kullanıcılarının %80 e yakını daha önce de nokıa kullanan kesimdir ve çevremdeki telefon kullananların bir çoğu yeni telefon tercihi yaparken eski telefonunun markasını tercih ediyor.. demek istediğimi anlamışsındır umarım, kullanıcıların bir çoğunun sistemden özellikten haberi bile yok.Valla sebebini hic düşünmedim cunku hazir gelismisi var
Android 4.2 kullaniyorum ve telefona face, watshap ve launcher dışında hicbirsey yuklemeden 2 yil filan kullanabilirsin heralde adamlar lazim olan herseyi sisteme entegre etmiş.
Magazayi zaten biliyoruz.
Bence android bu kadar gelismisken wp ye gecmek sacma geliyor bana.
Birde androidde kisiselllestirme ve bedava uygulama yukleyebilme avantajida vardi
sen sistemi tanıyan birisi olarak böyle karar verebilmen doğal, ama işin birde fan boyutu var, Araştırılma yapılsa lumia kullanıcılarının %80 e yakını daha önce de nokıa kullanan kesimdir ve çevremdeki telefon kullananların bir çoğu yeni telefon tercihi yaparken eski telefonunun markasını tercih ediyor.. demek istediğimi anlamışsındır umarım, kullanıcıların bir çoğunun sistemden özellikten haberi bile yok.
Aynen, geçenlerde Hanıma telefon almak için gittim, samsung, htc, lg birçok cihaza baktım en son lumia modellere geçtim açıkçası pek çekici gelmedi lumialar... sonuç olarak bir samsung alarak çıktım..Valla ne yalan söyliyim bende bir nokia sever olarak teknoloji magazasina lumia almak icin girdim ama son anda s4 mini alarak ciktim magazadan ve bu kararimdan dolayida bircok kez kendimi kutladim :P
Aynen, geçenlerde Hanıma telefon almak için gittim, samsung, htc, lg birçok cihaza baktım en son lumia modellere geçtim açıkçası pek çekici gelmedi lumialar... sonuç olarak bir samsung alarak çıktım..
Ne android cisi isasizi androidçiler sizi
sizi androidçiler sizi
sabrın sonu selamettaksit işi kötü oldu
kime ne zararı vardı sanki alan memnun satan memnun idiEvkur artik milletin anasini aglatir
kime ne zararı vardı sanki alan memnun satan memnun idialdığımız nefese de karışacak lar !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?