bozkirdangelen
Üye
Eğer Nokia eski kullanıcıları ile yeni oluşacak kullanıcılarının tatmin edecek bir ürün sunar iseNokia kimsenin satın aldığı yok biz halen iletişimdeysek nokia aslan gibi
Nokia istediği yerde üretir sınır mı var?
Kahin misin? 5 sene sonra ne olacağını kime bilemez. Bir suru istek var söyle 3 gb gelişmiş symbian kim hayır der?
Haklısın ama adamlar Android telefon çıkarıyorlar. Symbian devri yandı bitti kül oldu gitti...Nokia kimsenin satın aldığı yok biz halen iletişimdeysek nokia aslan gibi
Kahin misin? 5 sene sonra ne olacağını kime bilemez. Bir suru istek var söyle 3 gb gelişmiş symbian kim hayır der?
nokia androidde kalmaz yeni sistem muhakak olurHaklısın ama adamlar Android telefon çıkarıyorlar. Symbian devri yandı bitti kül oldu gitti...
Herşeye rağmen pozitif bakış açısı, kutluyorumNokia kimsenin satın aldığı yok biz halen iletişimdeysek nokia aslan gibi
Eski düzen olurmu mechul tabi ama çok şekil olacağı kesinHerşeye rağmen pozitif bakış açısı, kutluyorum
satmaz 2020de symbian carla diye çıkarnedenlerden biri ve en önemlisi güvenlik,
symbian en güvenli yazılımdı , yok edilmesi gerekiyordu.
mikropsoft bir taşla 2 kuş vurdu.hem cep telefunu sektörüne girdi hemde nokianın symbianını yok etti.
nokiaya yeniden symbianı ürettirmezler.nokia symbianı çinlilere satsa onlar üretir.
bizde keyifle satın alırız.
nokia olmasaydı hala telsiz telefonlar kullanıyor olurduk
aynenBak buna katılıyorum milyar değerinde ki android telefonlarda HD kalitesi yok meselaO yüzden sevmiyorum bizim oyunlarımız yeter be dayıoğlu
gel birde samsungculara anlatnokia olmasaydı hala telsiz telefonlar kullanıyor olurduk
evet ceosu açıkladı 2016 başında üretime başlayacakBeyler nokia yeniden doğacak diyorlar aslı astarı varmı bu işlerin ?
o değilde nokia androidi satın alıp kaynak kodunu kapatsa işi daha kolay hem tüm android grubundaki rakiplerinin fişini kesmiş olurElop olmasaydı şuan kim bilir nasıl cihazlar kullanıyor olurduk.
Meego öldü simdi salfish oldu ben inanıyorum mutlaka gecis yapacaktır
dostlarımız ortaya koysak %100 alırızo değilde nokia androidi satın alıp kaynak kodunu kapatsa işi daha kolay hem tüm android grubundaki rakiplerinin fişini kesmiş olur
Tabi bunun için pamuk eller cebe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?