nokıa symbıan guncellemsı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kazım61061

kazım61061

Üye
    Konu Sahibi
nokıa symbıan guncellemsı
evet arkdaslar merakle beklenen konu symbıan guncellemesını nezaman gelıcegı konusunda kesın tarıh ...dun nokıa destek hattına mail attım ve bugun benı aradılar bende bu anna guncellemsıın nezaman gelıcegını sordum ve aldıgım yanıt eylulun ılk ıkı haftasında gelıcek oldu ote yandan agustos ayında neden gelmedıgını ertlendıgını sordum ve aldıgım cevap anna su anda yaha verımlı olması acısından ...gelıtırılıyor oldu sımdıden herkese hayırlı olsun yanı kısacası eylul 15 herkesın symbıan 3 u anna olucak ınsllah....:yuru

-omer-

-omer-

Üye
ben aradım aylül ortası dedi mail attım beni aradılar ağustos sonu dedi!!! ağustos bası aramıstm ağusos ortası demisti!!

nalbantoguz

nalbantoguz

Üye
yok ya navi firm de çıktı bi ik güne türkiye için ovi ye de gelir en geç bir hafta sonra hepimiz anna kullanıyor olacağız sen merak etme

inan bana biz nokia destek hattındakilerden daha çok şey biliyoruz

• Beğen
Tepkiler: [alikan]
kazım61061

kazım61061

Üye
    Konu Sahibi
evet arkadaslar umarım sızın dedıgınız gıbı olurda 2 haftaya kulllanmaya baslarız ...cunku tel zor durumda 220 belkıde daha fazla uygulma var telde cok kasıyo.......

aydnzara

Üye
Ben bu konuyu anlamadım arkadaşlar,Anna güncellemesi gelmedi mi?Herkez yüklüyor...!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt