Nokia Symbian Destegi 2016'ya Kadar Devam Edecekmis.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MrTech

MrTech

Üye
    Konu Sahibi
Nokia Symbian Destegi 2016'ya Kadar Devam Edecekmis.
Dün Aksam Yazılım İcin Attıgım Mesajda,Bugün Bana Ulasan Müsteri Hizmeti'nin Dedigi Cevap "Symbian Destegi 2016'ya Kadar Devam Edecek ve Nokia'nın Sitesindeki Telefonlara 2016'ya Kadar Yazılım Güncellestirme Olacagını Fakat Bazı Telefonlara Bi İhtimal Gelecegini Söyledi".Ayrıca Sordugum "Yazılımları Türkiyede mi Cıkarıyorsunuz ?" Cevabını da Şöyle Söyledi "Yurtdısından Yazılımlar Üretilip,Türkce Dilin de Dahil Olup,Türkiye'ye Gönderilip Telefonlara Yüklendigini"İzah Etti.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Biliyordum zaten bunu. 5230'uma artık güncelleme gelse ne olur gelmese ne olur :ehe S^3 için birşey diyemem :)

MrTech

MrTech

Üye
    Konu Sahibi
Biliyordum zaten bunu. 5230'uma artık güncelleme gelse ne olur gelmese ne olur :ehe S^3 için birşey diyemem :)
S40 İcin Söyledim Adama.O da Belki Cıkar Falanda Felanda Dedi :ehe Ben de Dedim Adamı Modlamaya,Riske Sokuyorsunuz.Bi Yazılım Cıkarın Dedim.Adam Sustu :zuhaha:

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
:ehe

cardanadam

cardanadam

Üye
valla isterse desteğini hiç çekmesin bu saatten sonra nokia almiyacam benim gibi fanatik nokia cıyı bile isyan ettirdi o sinirle gidip sgs2 aldım iyikide. almışım nokia nın ne kadar hantal olduğunu anladım

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Iyi Bakalim ..

MrTech

MrTech

Üye
    Konu Sahibi
Aynen :ehe
valla isterse desteğini hiç çekmesin bu saatten sonra nokia almiyacam benim gibi fanatik nokia cıyı bile isyan ettirdi o sinirle gidip sgs2 aldım iyikide. almışım nokia nın ne kadar hantal olduğunu anladım
Beni de Sinir Etti Biraz Daha Kullanıcam Abim,Sonra Baska Marka Telefon :)
Bakicaz Abim.Bakalim Napcaklar ?

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye

Aynen :ehe

Beni de Sinir Etti Biraz Daha Kullanıcam Abim,Sonra Baska Marka Telefon :)

Bakicaz Abim.Bakalim Napcaklar ?

1 - 2 Uyqulama Cikarir Yeni Yazilim Diye Yukletirler Baska Ne Olacak Kardesim .?

=)

realplayer2

realplayer2

Üye
zaten nokia için çıkan uygulamaların %90 sertifika geçerlilik tarihi 2016 yazıyor.

MasteLaa

MasteLaa

Üye
2016 idi zaten yani ben öyle biliyordum acaba yanlışlıkla doğru mu biliyormuşum :hmmm

random1

random1

Üye

Bende Bi Sertifikada 2025 Yazıyor :ehe

ben 5800'da da n8'de de seritifika tarihine hiç bakmadım. çünkü hiç işim olmadı. sertifika sorulmadı ki :ehe

DipNot: Bu gün bir arkadaşımın iphone 4s ini kullandım. Telefonuma bir kez daha hayran kaldım. Niyesi uzun hikaye. Hoşuma gitmedi. İyi ki varsın Nokia.

MrTech

MrTech

Üye
    Konu Sahibi
ben 5800'da da n8'de de seritifika tarihine hiç bakmadım. çünkü hiç işim olmadı. sertifika sorulmadı ki :ehe

DipNot: Bu gün bir arkadaşımın iphone 4s ini kullandım. Telefonuma bir kez daha hayran kaldım. Niyesi uzun hikaye. Hoşuma gitmedi. İyi ki varsın Nokia.
Devam Et :ehe (Demişiz Çok mu ? :ehe)

4PuNiSHeR

4PuNiSHeR

Üye
Bi daha kimse Nokia'dan Symbianlı telefon almaz muhtemelen iyiki N8'i anneme verip kurtulmuşum :))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt