Nokia Symbian Belle Fp1 İçin Ekran Desen Programı Varmı Acaba?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

1omer1

Üye
    Konu Sahibi
Nokia Symbian Belle Fp1 İçin Ekran Desen Programı Varmı Acaba?
Bu Androidlerde Olanlardan 9 Yuvarlağı Birleştirip Kilit Açmak Varsa Linkleri Paylaşırmısınız Maze Lock Buldum Forumda Oda Hep Sıkıntı Yaratıyor

1omer1

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler leqo35 Signed Versiyonu Varmı Acaba Biliyomusun Benim Telefon Hackli Değilde Garanti Dışı Kaldığı İçin Hacklemedi

leqo35

leqo35

Üye
walla onu bilmiyorum ama garanti dışı bırakmaz hack,benm tel problem oldu fabrika ayarlarına alıp yolladım k.v.k ya ücretsiz baktılar

yaren_dede

yaren_dede

Üye
boşuna yükleme bence androit'tekinin yanından bile geçmez gereksiz yere uğraşmış olursun

hizan

hizan

Üye
teşekkürler.

- - - Eklendi - - -

Teşekkürler leqo35 Signed Versiyonu Varmı Acaba Biliyomusun Benim Telefon Hackli Değilde Garanti Dışı Kaldığı İçin Hacklemedi

hack garantiyi etkilemez.

1omer1

Üye
    Konu Sahibi
boşuna yükleme bence androit'tekinin yanından bile geçmez gereksiz yere uğraşmış olursun

Neden Gereksiz Olsunkı Sadece Telefonu Benden Baska Kımse Kullanamasın Diye Böyle Bir Şeye İhtiyaç Duydum Kilit Kodu Yazmaktan Kolaydır Sonuçta

- - - Eklendi - - -

teşekkürler.

- - - Eklendi - - -

hack garantiyi etkilemez.

Hackleyim O Zaman Telefonum Nokia 603 Symbian Belle Fp1 Buna Uygun Hackleme Linki Yazarmısın ?

- - - Eklendi - - -

Uygulama Androidinkinden Daha İyi Tema Olsun Yanlış Girme Olasılığı Olsun Yardımı Olan Herkese Çok Teşekkür Ederim Saygılarıml

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
hack garanti dışı bırakmaz altı üstü bir uygulama bi kaç basit işlem fabrika ayarlarına veya hard soft format atsan bile kalkar

1omer1

Üye
    Konu Sahibi
hack garanti dışı bırakmaz altı üstü bir uygulama bi kaç basit işlem fabrika ayarlarına veya hard soft format atsan bile kalkar

Bilgilendirme İçin Çok Teşekkür Ederim Uygulamada Çok Güzel Ellerine Sağlık Başarılarının Devamını Dilerim

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
:rica:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt