Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Nokia suite usbden bağlanırken internet bağlantısı kopuyor
Sponsorlu Bağlantılar
nokia_belle
Üye
Konu Sahibi
Nokia suite usbden bağlanırken internet bağlantısı kopuyor
Telefonu modem olarak kullanıyorum,bağlantı yapıldıktan sonra 2-3 dakika var ama sonra bağlantı kesiliyor.
Acaba sorun ne olabilir.
Teşekkürler.
Violonist
Üye
aynı sorun bende de var dostum. Suit i kaldırdım yeniden kurdum fayda etmedi. Aklıma windows ta çakışan bir şey mi var acaba diye geliyor ama bilemiyorum. Inş çözeriz.
nokia_belle
Üye
Konu Sahibi
İnş.
Başka bilgisayar da denedim oldu ama kendi bilgisayarım da deniyorum,bir süre bağlanıyor sonra bağlantı kopuyor.
joiku'dan bağlantıyı bilgisayara verdim böyle oluyor ama usb'den bağlanırsam daha hızlı oluyor.
nokia_belle
Üye
Konu Sahibi
Bir çözüm bulabilen olmadı herlade
Mobilator
Emekli Yönetici
Sanırım hatlardan. Bizdede t10 var. Başka bi programla bağlanıyoruz ama bazen kopuyor durduk yere. Hat turkcell.
sefaturut
Üye
Eğer indirme yaparken bilgisayara bağlarsanız indirmeyi keser ama öbür türlü normalde bağlantı kesintisini bilemem.
nokia_belle
Üye
Konu Sahibi
Turkcell hat.İndirmede de sayfa açmada aynısını gösteriyor ilk önce biraz bağlantı var sonra gidiyor.
plain16
Üye
sorunu çözen olmadı sanırım (
KeLimaT
Üye
bi kaç gün önce güncelleme yapmak için in.cafe ye gittim aynı sorunu cafe sahibi söyledi benim telefonun net i kestiğini bu problemin modem in bağlantıyı benım telefon üstünden göstermeye çalıştığı hakkında birşeyler söylemişti yarım yamalak hatırlıyom belki modemden olabilir