Nokia suite usbden bağlanırken internet bağlantısı kopuyor

Sponsorlu Bağlantılar

nokia_belle

nokia_belle

Üye
    Konu Sahibi
Nokia suite usbden bağlanırken internet bağlantısı kopuyor
Telefonu modem olarak kullanıyorum,bağlantı yapıldıktan sonra 2-3 dakika var ama sonra bağlantı kesiliyor.
Acaba sorun ne olabilir.
Teşekkürler.

Violonist

Üye
aynı sorun bende de var dostum. Suit i kaldırdım yeniden kurdum fayda etmedi. Aklıma windows ta çakışan bir şey mi var acaba diye geliyor ama bilemiyorum. Inş çözeriz.

nokia_belle

nokia_belle

Üye
    Konu Sahibi
İnş.
Başka bilgisayar da denedim oldu ama kendi bilgisayarım da deniyorum,bir süre bağlanıyor sonra bağlantı kopuyor.
joiku'dan bağlantıyı bilgisayara verdim böyle oluyor ama usb'den bağlanırsam daha hızlı oluyor.

nokia_belle

nokia_belle

Üye
    Konu Sahibi
Bir çözüm bulabilen olmadı herlade:)

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Sanırım hatlardan. Bizdede t10 var. Başka bi programla bağlanıyoruz ama bazen kopuyor durduk yere. Hat turkcell.

sefaturut

Üye
Eğer indirme yaparken bilgisayara bağlarsanız indirmeyi keser ama öbür türlü normalde bağlantı kesintisini bilemem.

nokia_belle

nokia_belle

Üye
    Konu Sahibi
Turkcell hat.İndirmede de sayfa açmada aynısını gösteriyor ilk önce biraz bağlantı var sonra gidiyor.

plain16

Üye
sorunu çözen olmadı sanırım :((

KeLimaT

KeLimaT

Üye
bi kaç gün önce güncelleme yapmak için in.cafe ye gittim aynı sorunu cafe sahibi söyledi benim telefonun net i kestiğini bu problemin modem in bağlantıyı benım telefon üstünden göstermeye çalıştığı hakkında birşeyler söylemişti yarım yamalak hatırlıyom belki modemden olabilir :D

mehmet3535d

Üye
Telefonu modem olarak kullanıyorum,bağlantı yapıldıktan sonra 2-3 dakika var ama sonra bağlantı kesiliyor.Acaba sorun ne olabilir.Teşekkürler.
benimde aynı sorun var ama hattımı samsung telefona taktığımda hiç bağlantı kesilmiyor sanırım büyük ihtimalle telefonla ilgili

Pbs_

Üye
arkadaşlar yok mu bu sorunu çözebilen ?

Sniper2023x

Üye
Kardeş ayarlar/baglantı/tel.modem.olrk.kullan sonra tekrar ovi suite döner ama problem olmaz

yunusemresiraka

Üye
bendede kesiliyordu 3.5g yi kapattım artık kesilmiyor...

Üst Alt