Nokia Suite Güncellemesi ( 11.04.2012 )

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Dostnametr

Üye
    Konu Sahibi
Nokia Suite Güncellemesi ( 11.04.2012 )
Evet Nokia Suite güncellemesi göründü şuanda.

• Beğen
Tepkiler: Cezzbedici3 ve polluxea♪

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
bilgi için :tşk: versiyon kaç?

polluxea♪

polluxea♪

Üye
sagol dostum bilgi için

erdgnblt

erdgnblt

Üye
Herifler bugün bomba patlattı

Nokia Belle Fp1 - Nokia Suite

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
bende de birşey yok şu an

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
bu beta suitte görünmemesi normal betalabs linkini ben paylaşmıştım aşşada var :locked:

erdgnblt

erdgnblt

Üye
Şimdi biri çıkıp beta o sen indirmişin diye suçlar der söylim dikkat edin yazılım türkçe ;)
Gelmiş millet fp1 güncelliyo sunucu yoğundur bizde gözükmüyodur :)

Neden her güncelleme haberinde sizin gibi birisi çıkıpta yalancılıkla suçluyor haber vereni ?
Güncelleme sende görünmüyor diye güncelleme yok anlamına mı geliyor bu ?

theseusx

theseusx

Üye
arkadaşlar nedenini ben anlayamadım ama herkese aynı anda görünmüyor sabredin gelecektir herkese hemen yok, ben de görünmüyor falan demeyin arkadaş nokia ile mi çalışıyor da çıkıp yalan söyleyecek reklam yapmak için az sabredin hele elbet herkese görünecektir. bu güncelleme heyecanı yüzünden kötü şeyler gelmesin de başımıza :D:D

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
arkadaşım bu beta.. Güncelleme olarak görünmez herkese aynı anda gelmez diye bişey mi var? Betayı anca kendin indirip kurarsın

SilentOne

SilentOne

Üye
beta bide bu ohhoooo :D

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
kararlı sürümde beta gözükmez demek istedim bu konuyu ilk ben açtım bugün ve 5 saat pc de suite açıktı gelmedi güncelleme nedir hocam senin benle derdin Allah aşkına

---------- Eklendi @ 01:11:17 ---------- Yazıldı @ 01:01:27 ----------

ayrıca dediğim yanlışsa düzgün bi üslupla düzeltir beni de bilgilendirirsin kırıcı olmanın ne alemi var ?

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
bilgilendirme yaparken lutfen konusmalariniza dikkat edin tartismaya yonelik degil paylasmaya yonelik mesajlariniz olsun arkadaslar lutfen.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
abi ben tartışma derdinde değilim.. Yanlışsa bildiğim bunu olgunlukla kabullenebilirim ama karşımdaki de beni aynı olgunlukla uyarmalı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...