ilker_citikbel
Üye
-
Konu Sahibi
-
AndroMenu hangi hafızada ise oraya at system/apps/andromenu/iconset/round şeklindeTesekkurler bende ariyordum bunu
bunu resource apps mi atcaz
screen shot programını ındır ekran goruntusunu cek ve hızlı resıme yukleBu önizlemeleri nasıl hazırlıyon
usta bu menu telefon bul secenekler simgesi gitmiyor onlari avkon ve temadan mi silcez acabaAndroMenu hangi hafızada ise oraya at system/apps/andromenu/iconset/round şeklinde
kısa ve öz olarak evetusta bu menu telefon bul secenekler simgesi gitmiyor onlari avkon ve temadan mi silcez acaba
isa abi siscontentle bunlari direk silsem kaybolurlar mi yoksa seffaf bi dosyayla mi degistircezkısa ve öz olarak evet
screen shot programını ındır ekran goruntusunu cek ve hızlı resıme yukle
şeffaf ikon eklemen gerekir bir tane şeffaf ikonu hem temada hemde avkon da kullanabilirsinisa abi siscontentle bunlari direk silsem kaybolurlar mi yoksa seffaf bi dosyayla mi degistircez
SuperScreenshot Configurar watermark [Farklı Ekran Görüntüsü Alma] - MaxiCepsayfa sayfa şeklinde ya onu diyorum
abi nerden bulcam şeffafları sana zahmet bulup atabilir misinşeffaf ikon eklemen gerekir bir tane şeffaf ikonu hem temada hemde avkon da kullanabilirsin
şimdi mobilim pc de varabi nerden bulcam şeffafları sana zahmet bulup atabilir misin
isa abi link açılmıyor ya yetkiniz yok diyor forumda da aradım bulamadım o konuyuşimdi mobilim pc de var
ancak avkon içerisinden alabilir misin ?
https://www.maxicep.com/forum/attachments/little-blue-avkon2-edit-eduardo58-new-edit-zip.187172/
724/734 şeffaf olması lazım
arama ve bul butonu şeffafisa abi link açılmıyor ya yetkiniz yok diyor forumda da aradım bulamadım o konuyu
teşekkürler
Anaaam benim isim geçmiş.şimdi mobilim pc de var
ancak avkon içerisinden alabilir misin ?
https://www.maxicep.com/forum/attachments/little-blue-avkon2-edit-eduardo58-new-edit-zip.187172/
724/734 şeffaf olması lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?