nadir_89
Üye
Nokia store yorumcuları
Arkadaşlar bildiğiniz gibi symbian^3 için oyunlar yazıp mağazaya gönderiyorum ama yorumcular beni deli ediyor bu işten soğudum onların yüzünden hakaret edenmi dersin kufur edenmi dersin hepsi var özellikle okey demo oyunum için şimdi sizle okey demo oyununda yazdığım açıklamayı, birkaç yorumcunun yazdığı yorumu ve verdikleri yıldızları paylaşmak istiyorum yorumsuz olarak ve kendinizi benim yerime koyup hala symbian için oyun yazarmıydınız bu sorunun cevabını vermenizi istiyorum
okey demo açıklama
okey oyununun süre kısıtlamalı versiyonudur
90 sn okey oyununu almak isteyenlerin deneyipte alması için eklenmiştir.
Oyunu denemeleri bilgi sahibi olmaları görüntüyü görmeleri için yeterli bir süredir
oyunu beğenipte satın alma imkanı olmayanlar destek adresinden bana ulaşabilir gereği yapılacaktır
yorumları yazıyorum şimdide
başlık(yıldız sayısı): yorum
zaza02(1): abi bu ne ya madem böyle oyun yapıyorsunuz ücretsiz yap tavsiye etmiyorum bu oyunu
kepaze(2): iyi hoş oyunda kartım yok çok saçma durum başka nasıl alabilirim yardımcı olun...
Yaramaz(1): çok kötü oyun satın aldırıyor
berbat(1): 90sn de oyunu bitirmen lazım
ömer nokia n8(1): ayıp be kardeşim yaptınız bari adam gibi birşey yapın nedir 90 sn
uyuz nokia (1): bu mal ovi hep paralımı yapacak herşeyi nefret ettim nokiadan
çakal...(1): slm arkadaşlar ben okeyi maxicepten indirdim çok beğendim tavsiye ederim çok güzel ücretsiz
şimdi sizin yorumları alayım özellikle en son yazdığım yorumu bugün gördüm acayip sinirlendim zaten kafam bozuk öğretmen ataması oldu yine atanamadım 83 puanla o yorumuda görünce kafam attı sinirle konuyu açtım o yazan geri zekalıları bir bulsam soracam sen ne iş yapıyorsun diye esnafsa sen mallarını bedava dağıtıyormusun diyecem geri zekalılar ya adamı sinir ediyorlar lütfen yazdığım açıklamayı ve yorumları karşılaştırın bunları yazanlar insanmı daha hepsini yazmadım isteyen oviye girip okuyabilir...
okey demo açıklama
okey oyununun süre kısıtlamalı versiyonudur
90 sn okey oyununu almak isteyenlerin deneyipte alması için eklenmiştir.
Oyunu denemeleri bilgi sahibi olmaları görüntüyü görmeleri için yeterli bir süredir
oyunu beğenipte satın alma imkanı olmayanlar destek adresinden bana ulaşabilir gereği yapılacaktır
yorumları yazıyorum şimdide
başlık(yıldız sayısı): yorum
zaza02(1): abi bu ne ya madem böyle oyun yapıyorsunuz ücretsiz yap tavsiye etmiyorum bu oyunu
kepaze(2): iyi hoş oyunda kartım yok çok saçma durum başka nasıl alabilirim yardımcı olun...
Yaramaz(1): çok kötü oyun satın aldırıyor
berbat(1): 90sn de oyunu bitirmen lazım
ömer nokia n8(1): ayıp be kardeşim yaptınız bari adam gibi birşey yapın nedir 90 sn
uyuz nokia (1): bu mal ovi hep paralımı yapacak herşeyi nefret ettim nokiadan
çakal...(1): slm arkadaşlar ben okeyi maxicepten indirdim çok beğendim tavsiye ederim çok güzel ücretsiz
şimdi sizin yorumları alayım özellikle en son yazdığım yorumu bugün gördüm acayip sinirlendim zaten kafam bozuk öğretmen ataması oldu yine atanamadım 83 puanla o yorumuda görünce kafam attı sinirle konuyu açtım o yazan geri zekalıları bir bulsam soracam sen ne iş yapıyorsun diye esnafsa sen mallarını bedava dağıtıyormusun diyecem geri zekalılar ya adamı sinir ediyorlar lütfen yazdığım açıklamayı ve yorumları karşılaştırın bunları yazanlar insanmı daha hepsini yazmadım isteyen oviye girip okuyabilir...
flash lada bir yere kadar ilerlenebilir önce bunu söyliyim