Nokia store yorumcuları

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
nadir_89

nadir_89

Üye
    Konu Sahibi
Nokia store yorumcuları
Arkadaşlar bildiğiniz gibi symbian^3 için oyunlar yazıp mağazaya gönderiyorum ama yorumcular beni deli ediyor bu işten soğudum onların yüzünden hakaret edenmi dersin kufur edenmi dersin hepsi var özellikle okey demo oyunum için şimdi sizle okey demo oyununda yazdığım açıklamayı, birkaç yorumcunun yazdığı yorumu ve verdikleri yıldızları paylaşmak istiyorum yorumsuz olarak ve kendinizi benim yerime koyup hala symbian için oyun yazarmıydınız bu sorunun cevabını vermenizi istiyorum

okey demo açıklama

okey oyununun süre kısıtlamalı versiyonudur
90 sn okey oyununu almak isteyenlerin deneyipte alması için eklenmiştir.
Oyunu denemeleri bilgi sahibi olmaları görüntüyü görmeleri için yeterli bir süredir
oyunu beğenipte satın alma imkanı olmayanlar destek adresinden bana ulaşabilir gereği yapılacaktır

yorumları yazıyorum şimdide
başlık(yıldız sayısı): yorum

zaza02(1): abi bu ne ya madem böyle oyun yapıyorsunuz ücretsiz yap tavsiye etmiyorum bu oyunu

kepaze(2): iyi hoş oyunda kartım yok çok saçma durum başka nasıl alabilirim yardımcı olun...

Yaramaz(1): çok kötü oyun satın aldırıyor

berbat(1): 90sn de oyunu bitirmen lazım

ömer nokia n8(1): ayıp be kardeşim yaptınız bari adam gibi birşey yapın nedir 90 sn

uyuz nokia (1): bu mal ovi hep paralımı yapacak herşeyi nefret ettim nokiadan

çakal...(1): slm arkadaşlar ben okeyi maxicepten indirdim çok beğendim tavsiye ederim çok güzel ücretsiz

şimdi sizin yorumları alayım özellikle en son yazdığım yorumu bugün gördüm acayip sinirlendim zaten kafam bozuk öğretmen ataması oldu yine atanamadım 83 puanla o yorumuda görünce kafam attı sinirle konuyu açtım o yazan geri zekalıları bir bulsam soracam sen ne iş yapıyorsun diye esnafsa sen mallarını bedava dağıtıyormusun diyecem geri zekalılar ya adamı sinir ediyorlar lütfen yazdığım açıklamayı ve yorumları karşılaştırın bunları yazanlar insanmı daha hepsini yazmadım isteyen oviye girip okuyabilir...

aydnzara

Üye
Kardeş sen onları takma bosver madem oyun yapmak bu kadar kolaysa kendilerı yapsın görelim oyunun çok güzel lütfen emeğe saygı.

• Beğen
Tepkiler: aslankaplants
sonerrap

sonerrap

Üye
adam satın alma imkanı olmayan destek hattından ulaşsın demiş adamlar hala madem oyun yapıyon ücretsiz yap demişler her allahım ya ne denirki..

anılbaran

anılbaran

Üye
senin yazdıgın tam olarak normal bi oyun degil sanırsam . Flash ile çalışıyon galiba :) flash lada bir yere kadar ilerlenebilir önce bunu söyliyim :) . Bak kardeşim yıllardır symbian telefonlarla ugraşıyom onlara çeşitli degişikler yapanlardanım aynı senin gibi. Cfw olayıda öyle begenmiyo bir çogu herkesi memmun etmek imkansız. Daha bir çok geliştrmede bazı üyelerin olumsuz yorumları karşısında çok kötü oldugum ,üzüldügüm durumlar oldu . İnsanın ugraşası gelmiyor vallahi . Emege saygı diye bi olay varya hani ,ha işte o her zaman karşımıza çıkmıyor .2 üye var diyelim ikiside begenmedi . Biri derki "bune ya hiç begenmedim bu mu oyun dediginizigrenç" gibi bi yorum atar ve kahrolursun. Ötekide begenmez oda derki "benim çok hoşuma gitmedi ama emegin için teşekkürler " der. 2. Yorum igneliyici degil en azından emegimi görmüşler öyle degilmi ? Yani kırıcı olmadan begenmediklerini söyleyebilirler . Zaten biz herkes begenmek zorunda demiyoruz öyle degil mi ? Yani bende senin gibi hevesim kaçıyor arada . Ama burdan bazı abilerim dediki "onları takma hevesin kaçmasın bir kaçkişi begensin gerisi boş ,sonuçta sen elinden geleni yaptın dedi" yani bende artık öyle yapıyom canımı sıkmıyorum sende öyle yap :) Ayrıca bilmem farkındamısın nokia storeda ki bütün yorumlar nokia yı kötüleyici ve uygulamaları kötüleyici oluyor . Anlıyacagın otomatige baglamışlar :) "bu mu uygulama siz android uygulamaları ne kadar iyi " gibi yorumlar var . Bu yorumları atanların yüzde 70 i maxicep ten habersiz. Maxicep 'te adam gibi bi sürü uygulama var. Adamlarda haklı işe yarar şey çok az ovi de. İşte böyle kardeşim canını sıkma. Ara sıra senin çalışmalarını takip ediyorum. İyisin yani güzel şeyler yapıyosun zaman harcıyosun en önemlisi emek harcıyosun. O yüzden başarıların devamını diliyorum yeni projelerle karşımıza çıkmanı umut ediyorum :spr

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL

leonahic7

Üye
baya bi saçmalamışlar yani

marsharun

marsharun

Üye
Çoğu insan değer kıymet bilmiyor. Emeğe saygı ne demek bilmiyorlar. Sen canını sıkma lütfen. Bu tip kendini bilmezler var fakat biz her zaman emeğinin arkasında ve yanındayız.

nadir_89

nadir_89

Üye
    Konu Sahibi
senin yazdıgın tam olarak normal bi oyun degil sanırsam . Flash ile çalışıyon galiba :) flash lada bir yere kadar ilerlenebilir önce bunu söyliyim :) . Bak kardeşim yıllardır symbian telefonlarla ugraşıyom onlara çeşitli degişikler yapanlardanım aynı senin gibi. Cfw olayıda öyle begenmiyo bir çogu herkesi memmun etmek imkansız. Daha bir çok geliştrmede bazı üyelerin olumsuz yorumları karşısında çok kötü oldugum ,üzüldügüm durumlar oldu . İnsanın ugraşası gelmiyor vallahi . Emege saygı diye bi olay varya hani ,ha işte o her zaman karşımıza çıkmıyor .2 üye var diyelim ikiside begenmedi . Biri derki "bune ya hiç begenmedim bu mu oyun dediginizigrenç" gibi bi yorum atar ve kahrolursun. Ötekide begenmez oda derki "benim çok hoşuma gitmedi ama emegin için teşekkürler " der. 2. Yorum igneliyici degil en azından emegimi görmüşler öyle degilmi ? Yani kırıcı olmadan begenmediklerini söyleyebilirler . Zaten biz herkes begenmek zorunda demiyoruz öyle degil mi ? Yani bende senin gibi hevesim kaçıyor arada . Ama burdan bazı abilerim dediki "onları takma hevesin kaçmasın bir kaçkişi begensin gerisi boş ,sonuçta sen elinden geleni yaptın dedi" yani bende artık öyle yapıyom canımı sıkmıyorum sende öyle yap :) Ayrıca bilmem farkındamısın nokia storeda ki bütün yorumlar nokia yı kötüleyici ve uygulamaları kötüleyici oluyor . Anlıyacagın otomatige baglamışlar :) "bu mu uygulama siz android uygulamaları ne kadar iyi " gibi yorumlar var . Bu yorumları atanların yüzde 70 i maxicep ten habersiz. Maxicep 'te adam gibi bi sürü uygulama var. Adamlarda haklı işe yarar şey çok az ovi de. İşte böyle kardeşim canını sıkma. Ara sıra senin çalışmalarını takip ediyorum. İyisin yani güzel şeyler yapıyosun zaman harcıyosun en önemlisi emek harcıyosun. O yüzden başarıların devamını diliyorum yeni projelerle karşımıza çıkmanı umut ediyorum :spr

sadece flash değil qt ilede program yazmaya başladım
zaten yorumlarda beğenmeme gibi bir durum yok onu sorun etmiyorum çünkü herkes herşeyi beğenmek zorunda değil ama saygı göstermek zorunda benim yazdığım açıklama ile yorumları karşılaştırınca hayret ediyorum gerçekten ben bu özellikle burdan indiripte oraya yorum yazan bana çakal diyen kişi umarım bu konuyu görürde yazar

aslankaplants

aslankaplants

Üye
Kardeş sen onları takma bosver madem oyun yapmak bu kadar kolaysa kendilerı yapsın görelim oyunun çok güzel lütfen emeğe saygı.
+1 bence de kafaya takma kendilerince bir şeyler saçmalıyorlar.

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
çok kısa ve öz birşey söyleyecem..bizim insanımız bedava mezar bulsa içine yatar..ikincisi türk milleti hiçbir zaman hiçbir şeyden memnun olmaz :)

• Beğen
Tepkiler: anılbaran
anılbaran

anılbaran

Üye
sadece flash değil qt ilede program yazmaya başladım
zaten yorumlarda beğenmeme gibi bir durum yok onu sorun etmiyorum çünkü herkes herşeyi beğenmek zorunda değil ama saygı göstermek zorunda benim yazdığım açıklama ile yorumları karşılaştırınca hayret ediyorum gerçekten ben bu özellikle burdan indiripte oraya yorum yazan bana çakal diyen kişi umarım bu konuyu görürde yazar

inşallah kardeşim :spr

metyuu

metyuu

Üye
bencede takma o yorumlara kardeşim oyunun 2.00 versiyonu indirsinler görsünler oyunun ne kadar güzelleştiğini

keys1903

keys1903

Üye
evet dostum ben o yorumları 10 gun once gordum terbıyesız ınsanlar. Yanlıs anlamada senın hatan okeye demo olurmu koymasan daha ıyı tam surumu ekledın zaten. Nıye dıycen cunku bızım ınsanImız bu tarz seylere para vermek ıstemez androıd ıousu ornek gosterır

nadir_89

nadir_89

Üye
    Konu Sahibi
evet dostum ben o yorumları 10 gun once gordum terbıyesız ınsanlar. Yanlıs anlamada senın hatan okeye demo olurmu koymasan daha ıyı tam surumu ekledın zaten. Nıye dıycen cunku bızım ınsanImız bu tarz seylere para vermek ıstemez androıd ıousu ornek gosterır

evet haklısın kardeş paralı alanlarda hiç kötü yorum yokken onlarda böyle şeyler yazıyor ama ben açıklamadadayazdığım gibi para verip alacak kişiler denesin diye koydum eşşek kadarda demo yazıyor açıklamada 90 sn yazıyor bunları görerek hala indirip neden ücretli ayıp kepazelik bilmem ne diye yorum yazıyorlar sanki küfür etmişim gibi ayıp kardeşim falan diye yorum yazıyorlar
bide şunu düşünseler kendiler okadar emek harcasa bir işe biri çıkıp yaptıysan yaptın bedava ver kardeşim dese kendilerine nasıl tepki verirlerdi acaba

SilentOne

SilentOne

Üye
sen takma kafana kardeş sen kendini gelştirme devam et bizim türk milletini asla memnun edemessin takama kafana devam et

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...