Haber Nokia Store, Opera Mobile Store'ye Taşınıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

DeV/AsA

Üye
    Konu Sahibi
Nokia Store, Opera Mobile Store'ye Taşınıyor.
Merhaba arkadaşlar, Operanın duyurusuna göre 2015 yılında kapanması planlanan Nokia Store, Opera Mobile Store olarak hizmet etmeye devam edecek.2015 yılında kullanıcılar otomatik olarak bu adrese yönlendirilecekmiş.Daha fazla bilgi yakına zamanda paylaşılacaktır.

>
>
>

Bu birliktelik dünyanın 3. büyük App Store olma özelliğini getirecek.

öhöm store haberi iyi güzelde opera denen uygulama ne zaman güncellenmiş en son

DeV/AsA

Üye
    Konu Sahibi
Bu ortaklığın bize sağlayacağı en önemli yarar 2015 yılında kapatılacak olan Nokia Store'deki binlerce uygulamanın silinmek yerine erişime devam etmesi olacak.Bir diğer nokta Qt bileşenleri nedeniyle pek çok kullanıcı Nokia Store'ye bağlanamıyordu veya problemler yaşıyordu.Bu durum da kökten çözülmüş olacak.Ben nedense bu girişime çok sevindim.Şöyle yorumluyorum Operanın Nokia kullanıcılarına bir teşekkürü, Nokia'nın da bir özürü olarak kabul etmek gerekir.

Güncelleme konusuna gelirsek bence Opera Symbian kullanıcılarına özel son bir güncelleme daha yayınlayacaktır.Hatta logo mavi bile olabilir.

Ovi store çok saçmaydı. Ömrümü tüketti. Ama neyse ki 1.5 yıldır android kullanıyorum.

f02

Üye
nokia suite pcde oturum açamıyorum daha önce giriyordum ama her nedense şimdi açamıyoruz

sizce opera symbian için instagram yapabilir mi

hey gidi symbian günleri yeni guncellemeler çıkacak diye her gün beklerken şimdi ise son durumlarını ara sıra takip ediyoruz. koskoca nokia ne hale geldi

Tepkiler: frknmzrc081 ve DeV/AsA
Offical İnstagram Ve Offical Twitter Olsun Birşey İstemem. İyikim Yedek Telefonum C6-01 im Var Satmadığım

DeV/AsA

Üye
    Konu Sahibi
hey gidi symbian günleri yeni guncellemeler çıkacak diye her gün beklerken şimdi ise son durumlarını ara sıra takip ediyoruz. koskoca nokia ne hale geldi

Evet haklısın, en başta rakipleri bile bu kadarını başaramazdı.
2015'i dört gözle bekliyoruz

Aynen 2015 yılında bir kıpırdanma olacak gibi.Bari çağı yakalayacak uygulamalar geliştirseler de (''Nokia Play to'' gibi) bir on yıl daha Symbian desek

Tepkiler: frknmzrc081 ve islam9503

mc1137

Üye
Tam Tarih Belli Mi?

BRKTNL

Üye
Diğerlerini bilmem ama instagram gündemdeyse iyi olur.

lazye

Üye
Symbian forever bakalım bu nasıl olucak...

Tepkiler: DeV/AsA
arkadaslar neden bu kadar sevindiniz anlamadım yani mağazaya artık operadan girilecek bunun ne gibi bir artısı olabilir

arkadaslar neden bu kadar sevindiniz anlamadım yani mağazaya artık operadan girilecek bunun ne gibi bir artısı olabilir
Yeni uygulamalar ve güncellemeler olacaktır official twitterla facebook mesela belkide instagram beklemekten başka çare yok

Tepkiler: lazye
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...