Nokia Software Updater Yükleme Hatası !!! Yardım !!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kzlkr

Üye
    Konu Sahibi
Nokia Software Updater Yükleme Hatası !!! Yardım !!!
Arkadaşlar benim 5800 XM cep telefonum var. Yeni güncellemeleri kurmak için Software Updaterı kuruyorum. Ama kurulumun ortalarında aşağıdaki hatayı veriyor. Birkaç kere denedim ama hep hata verdi. Düşük versionunu yüklerkede son versionunu yüklerkende veriyor bu hatayı yardım ederseniz çok sevinirim.

--------------- Ekleme ---------------

fotorafı yükleyemiyorum site açılmıyor ama hatayı yazayım ben

C:\Program Files\Common Files\Nokia\Tss\ProductApiLoader\ta_productapiloader.dll mödülü kaydedilemedi. HRESULT -2147024891. Destek sorumlunuza başvurun.

Aynen bu yazıyor hatada

techno_esh

techno_esh

Üye
arkadaşım resmi daha büyütürsen belki yardımcı olabilirim ancak bu boyutta birşey okunmuyor

typeRkaan

typeRkaan

Üye
telefon kabloyla bilgisayarına bağlıysa ondan veriyo olabilir

kzlkr

Üye
    Konu Sahibi
tamam fotorafı büyüteceğim de zaten telefonu bağlamadan yüklüyoru hatayı atlayıncada telefonu bir türlü bağladıgımda görmüyor

kzlkr

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar yardım edebilecek olan yok mu yha ??

techno_esh

techno_esh

Üye
arkadaşım updateri tekrar kur dene olmazsa başka bir bil. kur ve dene olmadı ise navifirm ile güncellemeyi dene Buradan konuya bakabilirsin

kzlkr

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım updateri tekrar kur dene olmazsa başka bir bil. kur ve dene olmadı ise navifirm ile güncellemeyi dene Buradan konuya bakabilirsin

pcye kaldırıp kurmak işe yaramıyor ama cafelerdede virüs keyloger vs bolca bulundugundan güvenim yok ama oralarda yükleniyor updater ayrıca her güncellemede uğraşmak zorunda kalmayayım yha

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt