nokia software updater hatası

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
7610ncu

7610ncu

Üye
    Konu Sahibi
nokia software updater hatası
PHP:
Üzgünüz Fakat Nokia Software Updater hizmeti şu anda kullanılamıyor.Lütfen Daha Sonra Tekrar Deneyin.

Telefonu Güncelleyecegim Ama hep bu hatayla karsılasıyorum.bunun için pc ye format bile attım yine düzelmedi lütfen yardımcı olun kafayı yıyecem yaa...

Lacrymosa

Üye
Formata ne gerek vardı. Nokia Software Updater'i kaldırın. Resmi sitesinden tekrar indirin.

aLLsTaaR

aLLsTaaR

Üye
arkadaş doğru söylüyor kaldırıp yüklemen yeterli

7610ncu

7610ncu

Üye
    Konu Sahibi
Simdi kaldırdım verdigin linkten tekrar yükledim yine aynı hata

Lacrymosa

Üye
Bu hata program ilk açıldığında mı oluyor yoksa telefonu bağlayınca mı?

7610ncu

7610ncu

Üye
    Konu Sahibi
Telefonu baglasamda baglamasamda ilk aılısta bu hatayı veriyor..Sizde olmuyormu bu suan.
simdi onuda kaldırdım ingilizcesini indirdim oda aynı hatayı verdi..

Lacrymosa

Üye
Bende öyle bir hata olmuyor. Gerçekten ilginç bir durum. Hiçbir fikrim de yok maalesef. Format bile atmışsınız neden böyle bir hata versin ki?

7610ncu

7610ncu

Üye
    Konu Sahibi
Valla Anlamadım Gitti Yaa...

korkma

korkma

Üye
Kısayolun üzerine gel sağ click yap YÖNETİCİ OLARAK ÇALIŞTIR dene ?? uyumlulukla da oyna bi?? İşletim sistemin Vista yada Wİndows 7 ise kesin uyumluluk Windows Xp SP3 yapacaksın... ?? umarım yardımcı olmuşumdur kardeşim

sonkatip

Üye
eski bir konu ama belki bundan sonra benim gibi böyle bir hata ile karlışacabilecek arkadaşlar için bir faydası olsun diye cevap veriyorum,
güncelleme bağlantı hatası alıyorsanız ağ paylaşımını kapatın düzeliyor, windows 7 de ağ bağlantılarında yazıcı ve dosya paylaşımını kapat seçeneğini seçmeniz yeterli,
saygılar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt