Nokia, Snapdragon 835'li Amiral Gemisi Telefonu Teyit Etti

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Nokia, Snapdragon 835'li Amiral Gemisi Telefonu Teyit Etti
Efsanevi markanın Çin'de pazara sunulan Nokia 6 modeli ile geri dönmesinin ardından, şimdi de Nokia logosunu taşıyan üst seviye modeller heyecanla beklenmeye başladı.




HMD Global'in Çin pazarında Nokia 6 akıllı telefonu satışa sunması ile uzun bir aranın ardından akıllı telefon pazarına geri dönen Nokia markası şimdi de üst seviye modellerle bekleniyor. Nokia 6'nın Çin'deki ilk satış gününde iyi bir iş çıkardığı göz önüne alındığında, şirketin MWC 2017 etkinliğinde tanıtacağı iddia edilen amiral gemisi akıllı telefonu için de beklentiler artıyor. Dünyanın en popüler akıllı telefon üreticilerinin arasındaki yükselişini sürekli tutmak için Nokia, yıl boyunca duyurusu yapılacak birkaç yeni cihaz hazırladı.

https://www.maxicep.com/nokianin-an...on-835-yonga-seti-ile-gfxbenchte-ortaya-cikti
Nokia'nın Android Tableti, Snapdragon 835 Yonga Seti ile GFXBench'te Ortaya Çıktı
Nokia 6'dan sonra, bir sonraki Android destekli akıllı telefonlar, Şubat ayı sonlarında Mobil Dünya Kongresi'nde (MWC 2017) HMD Global tarafından duyurulacak. Bu telefonlar arasında son bir kaç haftadır hakkında bazı söylentiler çıkan amiral gemisi akıllı telefonunun da bulunacağı biliniyor.

Nokia'nın amiral gemisi akıllı telefonunun CES 2017 sırasında Qualcomm standında bu ayın başlarında sergilendiği belirtildi ancak yonga üreticisi bu haberleri yalanlayan bir açıklama yaptı. Bununla birlikte, Nokia Çin Weibo hesabı, Android işletim sistemine sahip amiral gemi Nokia akıllı telefonu resmen teyit etmiş olabilir.



Şirket, Finlandiya merkezli şirketten üst seviye bir akıllı telefon bekleyen hayranlarına Çin sosyal paylaşım sitesi Weibo üzerinden cevap verdi ve Snapdragon 835 yonga setinden güç alan amiral gemi akıllı telefonları için çalışmaların devam ettiğini fakat bu cihazın gün yüzüne çıkması in biraz daha zamana ihtiyacı olduğunu belirtti.

Gelecek ay MWC 2017'de Nokia'nın amiral gemisi akıllı telefonunu görecek miyiz yoksa Finlandiya merkezli şirket, duyuruyu başka bir tarihe erteleyecek mi? Bu sorunun cevabı HMD Global'in bir ay sonra yapacağı duyuruda ortaya çıkacak.
Nokia, Snapdragon 835'li Amiral Gemisi Telefonu Teyit Etti
 


DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Bizde Bekliyok Bakalım
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra
The Pancar

The Pancar

Üye
Samsung 835 in patentini almış haberleri var, ilk 835 li telefon samsung olacak büyük ihtimal
 
Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Samsung 835 in patentini almış haberleri var, ilk 835 li telefon samsung olacak büyük ihtimal
SNAP 835 sarkacak gibi duruyor
verimlilik sorunları varmış üretim biraz sarkacağından dolayı cihazlar geç gelebilir
 


Üst Alt