efeler12 Üye ÖEY' Alıntı: Valla güncellemeyi yaptıktan sonra smart cam çalışmadı diyene hiç rastlamadım sen bir sıfırla veya uygulamayı kaldır tekrar kur. Genişletmek için tıkla ... Ondan bahsetmiyorum tüm uygulamalarda yeniden yükle seçeneği var bunda yok bu da elimizde güncellemelerle veya uygulama ile ilgili bir sorun olduğunu gösteriyor
ÖEY' Alıntı: Valla güncellemeyi yaptıktan sonra smart cam çalışmadı diyene hiç rastlamadım sen bir sıfırla veya uygulamayı kaldır tekrar kur. Genişletmek için tıkla ... Ondan bahsetmiyorum tüm uygulamalarda yeniden yükle seçeneği var bunda yok bu da elimizde güncellemelerle veya uygulama ile ilgili bir sorun olduğunu gösteriyor
marazruno123 Üye Güncellemeden sonra çok kotu çekiyor kamera özellikleri de yok pozlama vs. - - - Eklendi - - - Güncellemeden sonra çok kotu çekiyor kamera özellikleri de yok pozlama vs.
Güncellemeden sonra çok kotu çekiyor kamera özellikleri de yok pozlama vs. - - - Eklendi - - - Güncellemeden sonra çok kotu çekiyor kamera özellikleri de yok pozlama vs.