nokia sizin olsa symbian 3 için neler yapardınız?

Sponsorlu Bağlantılar

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
    Konu Sahibi

iyi ki kötü yorumlar yapılmadı :)

mesajlar silinirdi büyük ihtimalle

---------- Eklendi @ 01:18:17 ---------- Yazıldı @ 01:17:03 ----------

tartışma yaratacak bir konu değildi sonuçta

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
"Nokia sizin olsa" biraz fazla ütopik. Aslında kullanıcıları coşturacak toplumsal bir kampanya düzenlemek lazım dünya çapında. " NOKIA Sizi dinleseydi ne söylemek isterdiniz?" gibi. Belki ozaman NOKIA silkelenir ve kendine gelir.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
    Konu Sahibi
"Nokia sizin olsa" biraz fazla ütopik. Aslında kullanıcıları coşturacak toplumsal bir kampanya düzenlemek lazım dünya çapında. " NOKIA Sizi dinleseydi ne söylemek isterdiniz?" gibi. Belki ozaman NOKIA silkelenir ve kendine gelir.

fikrinde güzel konunun maksadı empati kurmak :)

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
Sadece güzel fikirleri kendi aramızda paylaşarak NOKIA'nın duymasını ve umursamasını beklemektense; NOKIAcılar olarak, daha kalıcı olacak ve umursamalarını sağlayacak fikirler bulunmalı ve hayata geçirilmeli diye düşünüyorum.
Empati kurmak iyidir. Bu kadar güzel fikri okuduktan sonra, NOKIA'nın bildiğimiz gibi devam edecek olmasına üzülüyorum.
Symbian'ı hakettiği yere getirmedi, MeeGo'yu öksüz-yetim bıraktı.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
    Konu Sahibi
Sadece güzel fikirleri kendi aramızda paylaşarak NOKIA'nın duymasını ve umursamasını beklemektense; NOKIAcılar olarak, daha kalıcı olacak ve umursamalarını sağlayacak fikirler bulunmalı ve hayata geçirilmeli diye düşünüyorum.
Empati kurmak iyidir. Bu kadar güzel fikri okuduktan sonra, NOKIA'nın bildiğimiz gibi devam edecek olmasına üzülüyorum.
Symbian'ı hakettiği yere getirmedi, MeeGo'yu öksüz-yetim bıraktı.

o konuda haklısın ama nokianın da destek vereceğı bir platform kurulması gerekir kullanıcı fikirleri projeleri gibi ama nokia bunu yaparmı bilemıyoruz

LimePie

LimePie

Üye
ilk önce kendi işletim sistemimi yapardım ve android ve ios oyunlarını açan bir sistem geliştirirdim ve sürekli olarak yeni güncelleştirme çıkarırıdım

furkitare

furkitare

Üye
Basardım Google İle Anlaşmayı , Yüklerdim Tellere Androidi , Takardım 41 Megapixel i , 4 çekirdeğide koyardım , 2 Ghz rami de koyardım ,

Bak bakayım karşımda telefon markası durabiliyo mu ??

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
öncelikle oyun firmalarıyla anlaşırdım 5 tane kaliteli hd oyun yapardım rf 2012 run ws ws hiç sızdırma yapmadan sonra o oyunları bi msj yoluyla gönderirdim işte oyun konusunda beklettik falan filan diye tatlı bi özür mesajı ve devamının gelceğini vaat ederek müşterilerin gönlünü alır devamındada en az android kadar uygulama çıkarardım :)

OG_Ömer

OG_Ömer

Üye
Yatardım milletin paralarını yerdim :gul::ehe

• Beğen
Tepkiler: marcelo48

Üst Alt