Nokıa sitesindeki 5800 güncelleme versiyonu pcdeki updaterda çıkmıyor tlfonu güncelleyemiyorm!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ndrl

ndrl

Üye
    Konu Sahibi
Nokıa sitesindeki 5800 güncelleme versiyonu pcdeki updaterda çıkmıyor tlfonu güncelleyemiyorm!
biri bana yardım ederse sevinirim telefonum nokıa 5800 bende mevcut güncelleme 31.0.101 nokıa sitesindeki bölüme ürün kodumu yazıyorm ordaki 51.0.101 gbi cıkıyor yani çok ust versiyonu sonra pc deki güncelleme programını calıştırıp telefonu pcsuıtle bağlıyorm bulunan versiyon zaten telefonda bulunan versiyon oluyor lütfen yardım edin telefonumu neden hala güncelleyemiyorm programıda güncelliyorum ama olmuyor ve nezaman nasıl yapabilirm simdiden teşekkür ediyorum..:bilmm

Méc~

Méc~

Üye
öle olmazsa navifirm'i indir onunla telefonunu seç ve uygun güncellemeyi tel'e indir sonra jaf'la flashla böylece manuel update yapmış olursun. Biraz karışık biliyorum çünkü bende hala jaf'ı kullanamıyorum:d:

SilentOne

SilentOne

Üye
wi-fiden yap kardeşim

JayJayyy

Üye
tlf dan güncelle.*#0000#

lasvetorus

lasvetorus

Üye
Bu gibi sorunlarla karşılaşmaman için telefonunun product code (ürün kodu) 'nu değiştirmeni öneririm.Çünkü sitenin en son yazılımın mevcut olduğunu göstermesi bazen yanıltıcı olabiliyor.Forumdan veya internetten ürün kodu değiştirme konularını incele ve bilgisayarından yeni güncelleme olup olmadığını tekrar tekrar kontrol et.Ürün kodu değiştirmenin amacı Nokia'nın yayınladığı güncelleştirmeleri her ürün kodu için kullanılabilir olarak göstermemesinden kaynaklanıyor.Sende ürün kodunu değiştirerek güncellemeyi almaya uygun olan telefonların ürün kodlarını kullanarak güncellemeyi almış oluyorsun.Eski ürün kodum kaybolur diye korkmana gerek yok.Telefonunun bataryasını çıkardığın zaman genelde sim kart yuvasının üstünde bulunan 7 haneli kod senin telefonuna ait ürün kodudur.Güncellemeden sonra ürün kodunu tekrar eski haline getirerek telefonunu kullanabilirsin.Bu arada ürün kodu değiştirmek için kullanılan programın adı "NEMESIS".Umarım yardımcı olabilmişimdir.

ndrl

ndrl

Üye
    Konu Sahibi
teşekkur ediyorum arkadaslar halledemezsem tekrar yardımınıza başvurmayı deneyebilirim.yalnız bir sorunum daha var telefonumda kabosuz bağlantıyı kapatmak için birzmanlar seçeneklerin arasında olan (bağlantıyı kes) seçeneği yerinde yok :d: birdenbire kayboldu oyuzden telefonum bağlanmak istediğimde (zaten wlan ağına bağlısınız kapatın ve tekrar deneyin) diye uyarı veriyor lütfen derman!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt