Nokia Siteleri Güncelliyor! Belle mi Geliyor?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

okitox

Üye
    Konu Sahibi
Nokia Siteleri Güncelliyor! Belle mi Geliyor?
Heyecanlı genç arkadaşlara bir haberim var. Deminden beri internette araştırma yapıyorum da. Kendim de açıp baktım harbiden öyle...Belçika sitesinde Belle aşağıdaki ülkeler için güncellenebilir diyor artık. ''Yakında'' ibaresi kalkmış...Rus sitesindeki açık saçık sarışın tatlı bayanların yerine C6-01, pardon yav, bu o site değildi, neydi? haa nokianın sitesinde de c6-01 gibi singapur sitesinde görünmeyen telefonlar eklenmiş.Singapur sitesi de güncellenmiş.Sitelerdeki ikonlar belle gibi bi acaip olmuş sanırım bide...Bu bir şeylerin habercisi olabilir. Neyin diye soracaklar mesaj yazmasın lütfen... Ortam zaten gergin...

-omer-

Üye
Ekle kardesim ovi suite ikonlarıda belle görünümü kazandı

Hadi Hayırlısı bu haber iyi geldi demek yavaş yavaş geliyor belle

Arkadaşlar sizi Nokianın facebook sayfasına bakmaya davet ediyorum En son mesaj 6 saat önce yazılmış
Var birşeylerde anlayamadık daha
Bazı arkadaşlar bunu her haftasonu yapıyor demiş.... Her haftasonu yapmıyor nokia bunu bende takip ediyorum...
Küçükte olsa büyükte olsa bir bilgi yada haber paylaşılıyor devamında...
Bilmeiyorum bu kadar şey üst üste geldiğine göre belle yakın demektir

Tepkiler: Re13eL

okitox

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 500 700 701 falan var navifirmde ama bizim elemanlar için bir zımbırtı görünmüyor...

az bi zamanı var bence gelir yakında arkadaslar...ama tarih vermeyelim bence bi anna faciasını daha kaldıramaam

c6-01 imi yeni aldım benim için belle bekleme süresi daha yeni başladı
Ne zaman gelir sizce ? Videoları izledikçe heyecanlanıyorum

valla bence öyle ama umarım daha kısa olur tabii...ben annadan pay biçiyorum

okitox

Üye
    Konu Sahibi
katılıyorum en az bir iki olduğuna. Ayına gününe katılamiyorum ama kesin bir iki var yani.

hele annayi hic söylemeyin nisanda basladik beklemeye agustos sonunda geldi

içimden bir his yarın sabah 10 da başlancak dio belle

ozgurde

Üye
yarın tüm Türkiye yağmurluymuş
Bu bi işaret Kesin belle gelecek

spartuas

Üye
yarın tüm Türkiye yağmurluymuş
Bu bi işaret Kesin belle gelecek

Hiç komik değildi :P tüm türkiyeye kış geldi ? Niye gelmedi. Tüm türkiyeye yaz geldi niye gelmedi. Tüm türkiyede aynı gün okullar açıldı ? Niye belle gelmedl ? Yani

arkadaslar nokia 603 aldım fabrika ayarlarından resetledim fruit ninja gitti tekrar nasıl yüklerim yardımcı olursanız çok sevinirim

----------Eklendi @ 11:03:03 ---------- Yazıldı @ 10:52:10 ----------

pls help

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...