Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
NOKİA ses YOK Belle Refresh...
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yesrip2
Üye
Konu Sahibi
NOKİA ses YOK Belle Refresh...
Arkadaslar Nokia'dan ses seda yok artık günçelemeler belle reflesh için NOKİA'la Gürüştüm Yeni Güncelemer gelecek yakında dedi Niye
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Herzaman güncelleme oluyor niye NOKİA DA Ses YOK
MaxipmaN
Üye
Symbiana desteğini bitirmek üzere de ondan
blackcemre
Üye
Destek Biterse ne olacak? Ama halen cihazları satılıyor. Nokia belle
Esendağlı
Üye
Arkadaşlar bitmiş bir sistem için böyle konular açmaya hiç gerek yok.
blackcemre
Üye
Peki b u güncelleme ne zaman gelir metin saati bu güncelleme ile Türkçe olacak mı ?
nokia nokta atışı yaptı ve symbian la anlaşmasının bittiğini açıkladı daha bu saatten sonra birşey beklemek boşuna olur
meme4
Üye
symbian bitti bizim web tarayıcıda öyle kaldı bize iki güncelleme lazım anna belle fp1 fp2 geçişlerinde kısıtlanan veya tamamen kaldırılan özelliklerin tekrar gelmesi ikincisi ise çok hızlı bir tarayıcı bunları versin bana başka güncelleme istemem.
Kayahan14
Üye
Zannettim y telefonundan ses çıkmıyor sorunlar artık beynime işlemiş
Makale_Helvetia
Üye
Yeni güncellemeden kasıt herhalde küçük Hata güncellemeleridir,ajanda sms güncellemeleri gibi.
Ali58_58
Üye
arkadaşlar sizin güncellemeleriniz için nokia kayankları açtı artık geliştiricilerinkilerle idare edeceksiniz
blackcemre
Üye
arkadaşlar artık nokia symbianın kaynak kodlarını barındırdığı sitede açılmıyor site symbian.nokia.com