SaGa21
Üye
Nokia Sertifika Sorunu Acil Yardım!
Merhaba saygıdeğer arkadaşlar kendime Nokia N82 aldım. Şu an hiç bir program yükleyemiyorum sadece bir kaç sis uzantılı dosyaları birde 5-6 tane java program onun dışında pek bir şey yükleyemiyorum. Nokia N95 kulandığım zamanlar bu sorun forumdaki bir yöntemle çözmüştüm;ama şu an o yöntemle çözemedim yöntemim şuydu: Telefona hellocarbider ve X-Plore programların kururp birde insalserver diye bir dosya da vardı onunla yapmıştım ne güzelde programları yükleyebiliyordum;ama şu an aynısını deniyorum sorun çıkıyor Hellocarbider yükleniyor;ama XPlore'yi yükleme başladığımda Süresi geçmiş sertifika vb hatalar veriyor zaten X-Plore yüklense belki cihazı sertifika sorununu çözerdim yüklenmiyor işte. S,zden ,steğim bana ayrıntılı yardımcı olmak ya da ayrıntılı bir meteryaler bulmak. Hatırlatayım ben bu konularda pek fazla bilgim yok. Kimi forumda sertifika alma diyor kimisi programların sertifikasını imzalatıyor ben pek anlamam benim işim Pcnet bu konuda epey bilgim var;ama cep telefonların sistemlerinden anlamam. Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekür ederim.
Telefon bilgilerim
Nokia N82 siyah versiyon fabrika çıkış tarihi 12.09.2008
Telefon bilgilerim
Nokia N82 siyah versiyon fabrika çıkış tarihi 12.09.2008