nokia s60v5 uygulama nasıl yüklenir?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
NextWorld

NextWorld

Üye
    Konu Sahibi
nokia s60v5 uygulama nasıl yüklenir?
ARKADAŞLAR BU KADAR BASİT BİR KONU AÇTIĞIMDAN UTANÇ DUYUYORUM AMA HALA NASIL UYGULAMA YÜKLENİR BİLMEYENLER VAR:off:

İLK ÖNCE DOSYAYI ALIYORUZ USB KABLOSU VEYA BLUETOOTH İLE TELEFONUMUZA GÖNDERİYORUZ...SONRA ...JAR YADA ...SİS DİYE DOSYALARIMIZI ALDIK BUNLARIN ÜSTÜNE BİR DEFA BASIYORUZ VE YÜKLEMEYE HAZIRLANIYOR DİYE YAZI GELECEK BİRAZ BEKLEYELİM DAHA SONRA NEKADAR ŞEY ÇIKARSA DEVAM EDİN VE HAFIZA KARTINAMI YOKSA TEL HAFIZASINAMI KURSUN DİYE SORU SORACAK ÖNERİM HAFIZA KARTIDIR BUNDAN SONRADA YÜKLENMESİNİ BEKLEYİN VE YÜKLEDİKTEN SONRA YÜKLENEN UYGULAMALARA VEYA UYGULAMALARA BAKIN (MENÜDEN) ORAYA BİR YERE KURMUŞ OLMASI GERKEKİR...

OH BE!!!:vur

----------Eklendi @ 13:06:40 ---------- Yazıldı @ 12:59:37 ----------

anlamayan varsa söylesin:d:

• Beğen
Tepkiler: Amaru Shady

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
artık soru sormazlar inşallah

xxdama

xxdama

Üye
inşallah

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
aşırı derecede gereksiz bir konu

xinanux

Üye
yüklemeye hazırlanıyor rar yada zipin içinde ise öyle der telefon ön belleğine alınır o kısa sürede yüklemeye hazırlanır...

Tui

Üye
MERHABA arkadaşlar ben çok yeniyim onun için soruyorum kusura bakmayın.

x6 telefonumu cfw yaptım v40 olarak sitede mevcuttu. sorunsuz oldu çok hızlandı. ama şimdi uygulamaları nasıl yüklerim yukarda arkadaş anlatmış ama. pc suite kurmam gereklimi yinede?_

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Uygulamayı hafıza kartına kart okuyucu yada usb kablosu ile kopyalayın.
Telefonda dosya yöneticisine gidip hafıza kartındaki uygulamayı attığın klasöre gir. Oradan seç yükle. ;)

marist

marist

Üye
ÇOk qüzeL Konu :D Çok TşkLer :ehe :haha:

Tui

Üye
tşk ederim.
peki katagorilere göre taşımak istiyorum nasıl yapabilirim. mesela örnek olarak menüdeki maps in içine yeni bir program atıcam. ?
birde çalışmayan programlar var onları nasıl silebilirim kaldırabilirim?

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
tşk ederim.
peki katagorilere göre taşımak istiyorum nasıl yapabilirim. mesela örnek olarak menüdeki maps in içine yeni bir program atıcam. ?

menüdeki herhangi bir uygulamayı başka bir klasöre taşımak
ç
n seçenekler menüsünü kullanabilirsin. istediğin herhangi bir uygulamayı silmek için ayarlardan uygulama yöneticisine git ve silmek istediğin programı kaldır :oke:

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
tşk ederim.

menü tuşuna basın uygulamalar klasörüne girin sol taraftaki seçeneklere dokunun. Seçeneklerden düzenleye basın , düzenleme modunda iken taşıyacan programı seçip uygun klasöre sürükle.
En baştaki klasöre sürüklersen ana dizine taşır. Oradan istediğin klasöre atabilirsin.

Dosya kaldırmak için şu yolu takip edin.
Menü > ayarlar > uygulama yöneticisi > yüklü uygulamalar :
buradan gereksiz gördüğün uygulamaları silebilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: Amaru Shady
nub

nub

Üye
Uygulama silmek için Seçeneklerden düzenleye basın ,
düzenleme modunda iken uygulamaya dokunun seçeneklerden kaldıra basın

Tui

Üye
çok tşk ederim hemen deniyeceğim

kezban yenge

kezban yenge

Üye
Sabır ister :ka19:

HakaN-06

HakaN-06

Üye
Ben anlamadım resimli anlatım yapabilir misin :d:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt