csucu
Üye
Arkadaşlar TRT'nin zaten Nokia Ovi için hazırladığı uygulama var. Oradan bütün TRT kanallarını izleyebiliyorsunuz. TRT için kasmanıza gerek yok. TRT'yi oradan izleyin diğer kanalları bu arkadaşın verdiği uygulamadan izleyin. (TRT için dediğim uygulamayı c6-01 de kullanıyorum. diğer modelleri bilmiyorum)
Ardadaşlar şimdilik basitçe pek çok kanalı bir araya getirip bir sayfa hazırladım. İlerleyen en kısa zamanda daha iyi bir tasarımla daha güzel bir sayfa olabilir. wifi ile pekçok kanal izlenebilir.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızadresinden symbian telefonunuzla onlarca kanalı izleyebilirsiniz.
c5-03 de çalıyomu bu kanallar?
Hayır (bu verdiğim listedeki kanallar için) C5-03 gerek işlemcisi olarak gerek sabit belleği çok düşük olduğu için açmıyor yada açmaya çalışsada kitleniyor. en azından C6-01 dengi ve üstü cihazlar gerekiyor. C5-03 de bizzat denedim çok kastı cihazdaki düzenek yetersiz geldi lakin C6-01 dengi ve üstü (N8 , C7 gibi vb) cihazlarada kanalların çoğu açtı. cihazın işlemcisi çok önemli. tabi işlemci ne kadar üstünse haliyle o cihazın parası da ona bağlı olarak kat kat fazla oluyor. Bugün için söylemek gerekirse (1.4.2012 ) ... genelde ortalama 650 tl VE ÜSTÜ CİHAZLRDA ÇOK İYİ İZLENEBİLİYOR. BENİM DENEYEBİLDİĞİM KADARI İLE...
Ardadaşlar şimdilik basitçe pek çok kanalı bir araya getirip bir sayfa hazırladım. İlerleyen en kısa zamanda daha iyi bir tasarımla daha güzel bir sayfa olabilir. wifi ile pekçok kanal izlenebilir.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızadresinden symbian telefonunuzla onlarca kanalı izleyebilirsiniz.
dün açtığımda hepsine link halinde tıklayabiliyorken bugün sadece not defteri yada msj sayfasıymıs gibi , tıkladığımda yazı klavyesi açılıyor.. Telefonun açtığı program nedeniyle midir acaba bilen var mı sebebini ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?