Nokia S^3 Cihazlarının Desteklediği Multimedya Codec'ler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

uribaju

Üye
    Konu Sahibi
Nokia S^3 Cihazlarının Desteklediği Multimedya Codec'ler
Nokia S^3 Desteklediği Multimedya Codec'ler

Forumda birçok arkadaş codec problemi yaşamakta ve videoları açamadıklarını dile getirmişler.Burada Nokia'nın yayınladığı hangi codeclerin desteklendiği ve ayrıntılarıyla yazmaktadır.Umarım yardımcı olur.

NOKIA (C7,N8,C6-01,E7)

Tepkiler: .eRCaN. ve Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Eline sağlık

Uruloki

Üye
teşekkürler ama ikisinin ki aynı değil mi zaten niye ikisinide paylaştın

uribaju

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler ama ikisinin ki aynı değil mi zaten niye ikisinide paylaştın
Farketmedim aynı olduğunu bir göz geçiriyim aynımı diye

----------Eklendi @ 11:35:14 ---------- Yazıldı @ 11:27:54 ----------

baktım ikisi de aynı diğerini sildim hatırlattıgın icin tesekkurler..

Uruloki

Üye
yalnız okuduğumua göre symbian 3 şuan ki kodeklerin %90 nını destekliyormuş he bu arada bence C7 ve N8 yazısını sil yerine symbian 3 yaz bence

uribaju

Üye
    Konu Sahibi
yalnız okuduğumua göre symbian 3 şuan ki kodeklerin %90 nını destekliyormuş he bu arada bence C7 ve N8 yazısını sil yerine symbian 3 yaz bence
değiştirdim ozaman S^3 ün tüm cihazlarının codecleri aynı olması lazım c6-01,c7,n8,E7 ..

nonamex

Üye
Kimsenin burdan codec kontrol etmekle uğraşacağını sanmıyorum, direk atar videoyu cihaza oynatıyorsa oynatıyodur

uribaju

Üye
    Konu Sahibi
habire forumda bu filml acmiyor avi acmiyor vs konularini acmaya ugrasiyolarsa bunlara bakmaya da ugrasirlar merak etmeyin.hatta konunun ust konu bile olmasi gerekebilir.Cok genis ve kapsamli cunku ..

filim atıyonuzda telefonun çözünürlüqüne göre atıcan

Reşwan

Emekli Yönetici
Kimsenin burdan codec kontrol etmekle uğraşacağını sanmıyorum, direk atar videoyu cihaza oynatıyorsa oynatıyodur
ilerde google de sorulacak soruya en azından hazır bir cevap olmuş oldu bence yerinde bir konu olmuş.

Tabiki çoğu kişi neleri oynatacağını biliyordur.

.eRCaN.

Üye
Teşekkürler, gerekli bir konuydu.

uribaju

Üye
    Konu Sahibi
rica ederim arkadaslar ins faydali olmustur ..

buraq61

Üye
'.mp4 tel formatı' diye çeviriyorum. yine telde 'dosya bozuk' falan diyor. 5 defa denedim.(( bide bluetoothlan atıyorum çok zor oluyor lanah

buraq61

Üye
total video conv. ve ultra video conv. 2sindede denedim.(data kablosu ve kart okuyucu ilede denedim) pcde mi sıkıntı varmı acaba diyerek başka pcden denedim yok yok..ve şarkılardada sıkıntı olmaya başladı. açılmıyor attığım müzikler

uribaju

Üye
    Konu Sahibi
allok video converter yükleyip deneyin birde çünkü ben ondan yapıyorum telefonda da açıyor sorun olmuyo

Fulll HD Oynatıyor mu N8 deneme şansım olmadı daha? Cevap verirseniz svinirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...