Nokia rezilliği BİLGİ YARIŞMASI

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
daha win8 in uygulama mağzasında pek çeşitli oyun ve uygulama yok ama bu böyle gitmeyecektir elbette çoğalacaktır uygulamalar
herkezin seçim hakkı var ben forever android diyorum

afwerker

Üye
sen android kullandın mı? wp8 i nasıl androidden daha üstün görebilyorsun.hayret ettim dogrusu arayüzü basit o sistem arayüzü en gelişmiş sistemden ancak bu kadar aşagı tutulup bertaraf edilebilir

oyun konusunda androidden üstünü yok .
Android kullandım ve androidi sevmedim kardeşim acıca söyleyim benim her işimi windows sistemi görüyor sıkıntı yok yani android sadece iosun kopyası benim gözümde baska birşeyi yok herşeyi aynı menü tarzı felan degişik sistemi yok o yüzden sevmiyorum değişik sistem olacak
Mesutgaga : kardeşim windowsun üstüne oyun yok şuan emin ol telefonunu demiyorum sistem olarak androidin oyunalrını bile acabiliyorsun neyin tartısmasını yapıyorsun ki windows 8RT tabletlerde hertürlü pcdeki programları yüklüyorsun kolaylıkla bu yüzden sıkıntı yok yani

- - - Eklendi - - -

daha win8 in uygulama mağzasında pek çeşitli oyun ve uygulama yok ama bu böyle gitmeyecektir elbette çoğalacaktır uygulamalar
herkezin seçim hakkı var ben forever android diyorum
Herkesin kendi kararı kardeşim ama windows 8 in magazasından ziyada windows xpden buyana ne kadar oyun var üstelik android oyunlarını açma şansın bile var bu yüzden windows benim gözümde

android madem iosun kopyası neden şuan lider bari bunuda söyle oysa androidle ios arasında daglar kadar fark var android kullanmasını bilene sınırsız arayüz demektir en iyi optimizasyondur .ios sa sadece stabil

kcr

Üye
Symbian'a artık bir şey diyemiyorum. Çünkü her şeyden önce Nokia arkasında sonuna kadar durmadı. En az android kadar uygulama yazılmayacak bir sistem değil ama el birliğiyle öldürme yarışına girildi; bütün mesele bu...
Android'in kronik bir sorunu var ki o da bataryayı bir canavar gibi sömürmesi. Hangi sürümü gelirse gelsin tek çaresi işletim sisteminin temel kodlarıyla oynanarak yeniden yazılması. Yani imkansız gibi bir şey...
Windows geç de olsa dokunmatik olayına girdi ama telefonlardaki performans, verim ve kararlılığını zaman gösterecek.

android öyle süper bir sistem ki şarjın az gitmesi makbuldür

afwerker

Üye
Aynen o şekil
Mesut gaga : kardeşim benim gözümde öyle sen bir ayakkabı firması olsan bende bi ayakkabı firması olsam ve senin ürettigin ayakkabıyı cogu firma dagıtsa ve benim ürettigim ayakkabıyı sadece ben kendi magazalarımda satsam nasıl bir satış çıkar ortaya ? bu böyle bi olaydır ve şuanda çogu telefon firmaları androidde kendi sistemlerini bile bıraktılar onu geçtim ne oldu samsung badası ile övünüyordu oda yok oldu sony kendi sistemiyle övünüyordu android geldi oda maziye karıştı neyse işte android olmadan yine bi işe yaramıyorlar yani

oda apple'ın sorunu ama android de ilk cıktıgında bütün markalara birden yayılmadı herhalde.acıkcası androidin ik sürümü ios'a karşı oldukca berbattı kusura bakma ama androidinde işi bir zamanlar dev olan iosa karşı cok zordu.yani androidinde gelişmesi kolay olmadı 2.3 sürümü cıkınca tüm markalar androide hücum etti.bu da kücümsenmiycek bişey .markalar sonucta kendilerini apple ın önünde tehlikeye atıyor.sonuc olarak rekabet oranı nerdeyse aynı .

afwerker

Üye
Neyse kardeşim uzun lafın kısası windows her zaman öndedir buna emin ol android uygulamalarının ve oyunlarının hepsini açıyorsun ve bazı kişiler diyor dokunmatik oyunları nasıl oynucaz yada sensörlüyü onada windows 8 li tabletler cıktı bu yüzden her zaman devam windowsa

sen her zaman windowsa.genel ibare kullanma.zevk meselesi diyor konuyu kapatıyorum

great14

Üye
Arkadaşlar Nokia cihazları gerçekten çok sevdiğim cihazlar. Tasarımları, sistemi vb gerçekten çok iyi kimse çamur atmasın sadece Nokia'nın politikasından dolayı sistem geliştirilmedi herkes Nokia'ya çamur atıyor 5 senelik işlemci kullanıyor vb ama biri de demiyor o beş senelik işlemciyle bu stabilliği nası yakalıyor diye ama Nokia'nın tercihleri yüzünden Symbian sistemi öldü açık konuşmak gerekirse geçen hafta elimde S2 ve 603 vardı s2'yi satıp galaxy s3'e geçiş yaptım 603'ü de kullanmıyordum ben de ipod niyetine kullanmaya başladım yapacak bişey yok nokia bizi önemsemiyorsa biz ne yapalım

- - - Eklendi - - -

Arkadaşlar Nokia cihazları gerçekten çok sevdiğim cihazlar. Tasarımları, sistemi vb gerçekten çok iyi kimse çamur atmasın sadece Nokia'nın politikasından dolayı sistem geliştirilmedi herkes Nokia'ya çamur atıyor 5 senelik işlemci kullanıyor vb ama biri de demiyor o beş senelik işlemciyle bu stabilliği nası yakalıyor diye ama Nokia'nın tercihleri yüzünden Symbian sistemi öldü açık konuşmak gerekirse geçen hafta elimde S2 ve 603 vardı s2'yi satıp galaxy s3'e geçiş yaptım 603'ü de kullanmıyordum ben de ipod niyetine kullanmaya başladım yapacak bişey yok nokia bizi önemsemiyorsa biz ne yapalım

Haklısın

madem çok iyide neden s2 yi satıp hemen üst versiyona zıplıyorsunuz.dikkat ediyorum android hastalarıhep böyle yapıyorlar,demekki aradıklarını bulamıyorlar birtürlü,ben nokia 701 den hem batarya hem stabilite hem hız hem uygulama hem harita ve navigasyon( beleş) memnunum kardeşim verdiğim para helal olsun

kcr

Üye

Elbette diğer uygulamaların eksikliği de sayılabilir ama sorun daha ziyade symbian'daki oyun çeşitliliğinin diğerlerine göre az olması. Memnuniyetsizlik ondan...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...