Nokia Reset

Sponsorlu Bağlantılar

jackalcarlos

jackalcarlos

Üye
    Konu Sahibi
Nokia Reset
Arkadaşlar NOKİA marka cep telefonlarına nasıl FORMAT atıyorduk? 6600 de oluyordu ama N70 de olurmu? bilen varsa bi zahmet yazıversin...:nono:

:::burak:::

:::burak:::

Üye
6600ın aynsı olur fakat nseries lerde hard format atarken formating yazısı çıkmaz ok

soft format *#7370#

hard format * arama tuşu 3 ve güç tuşu (hepsine aynı anda basman gerek ve bir süre bekle)

jackalcarlos

jackalcarlos

Üye
    Konu Sahibi
Dostum bilgi için sağolasın

san_cer5353

Üye
kardeş bende 6500 var nasıl atılıyo format bılıyon mu

nightblue0631

nightblue0631

Üye
tüm nokialarda aynı olması lazım kardeş ben şimdiye kadar 4-5 tanesine denedim hepsinede oldu sende dene bi derim

yusufcam

Üye
böyle işi ..............

aa-tolga

aa-tolga

Üye
nokia symbian modellerinde

soft format *#7370#

Hard format * arama tuşu 3 ve güç tuşu aynı anda bas ve acılıncaya kadar bekle.

cakmakfuat

Üye
6600 da formating yazınca elini cekebilirsin tuşlardan ancak N70 6680 vs gibi bazı telefonlarda formatin yazma o yüzden pin isteyene kadar elini basılı tutmalısın aksi taktirde zarar görür

sielan2616

Üye
gencler 6600 modun daki (n70 n72 n73 7610 6680....) tellerde format aynıdır şimdi teli kapatın sonra yıldız duymesi, arama duymesi, 3 tuşu son olarakta teli acma duymesi hepsine aynı anda basılı tutun ama elinizi sakın bırakmayın atmaz bazılarında belli bir sureden sonra formating die yazıo ama siz telefon açılasıya kadar elinizi cekmeyın (beyaz ekran geldi elimizi cekelim demeyın o daha telin acılmaya başlamasııdır ben bildiyin masaustu ekranını diyorum. bu aşamayı yapın olmazsa kufredın.

--------------- Ekleme ---------------

bazı teller kendi ayarlarından fabrika ayarlarına geri don yazar onlar oyle format yazıcak bu format işi nokıa 6600 ve onun modunda teller için gecerli buna Nseriside dahil

serdar can

Üye
kardes bnm tel 3120 bnde nasıl atılıyo format

Takipçi Satın Al

Üst Alt