Nokia Pureview Lumia Windows Phone akıllısını bu sene satışa sunacak

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Türk-X

Türk-X

Üye
    Konu Sahibi
Nokia Pureview Lumia Windows Phone akıllısını bu sene satışa sunacak
Lumia olarak adlandırdığı akıllı telefon modelleri ile karşımıza gelen Nokia,pazar payını arttırabilmek için çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Sondönemde Windows Phone 8 üzerinde çalışan Lumia 820 ve Lumia 920modelleri ile karşımıza çıkan Nokia, ayrıca geçtiğimiz sene sunduğu808 Pureview modeli ile de çok dikkat çekmişti.

Nokia 808 Pureview modeli arka yüzünde yer alan 41MP kamerası ile eşsiz bir kamera deneyimi sunuyordu. Ancak en büyük eksikliklerinden bir tanesi de Nokia‘nın bu modelde Windows Phone yerine Symbian mobilişletim sistemini tercih etmesi olmuştu.Nokia’nın daha sonra 41MP kamera olmasa da Pureview teknolojisiniLumia serisine getirmeyi planladığı yönünde söylemler gelmişti. Sonbilgilere göre Nokia 2013 senesi içerisinde Pureview özelliğinde yeni Lumia akıllı telefonunu satışa sunabilir. Hatta önümüzde ki ay İspanyaBarcelona‘da düzenlenecek olan Mobil Dünya Kongresi‘nde Nokiatarafından gün yüzüne de çıkartılabilir.

Kaynak:

asigsasi

asigsasi

Üye
[video=youtube;6PaTtN5DrZ0]http://www.youtube.com/watch?v=6PaTtN5DrZ0&desktop_uri=%2Fwatch%3Fv%3D6PaTtN5DrZ0&gl=TR[/video]

haber için teşekkürler bu telefonun hastasıyım :)

MaxipmaN

Üye
symbianda is olsa 808 i çoğu telefona değişmem

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
[video=youtube;6PaTtN5DrZ0]http://www.youtube.com/watch?v=6PaTtN5DrZ0&desktop_uri=%2Fwatch%3Fv%3D6PaTtN5DrZ0&gl=TR[/video]

haber için teşekkürler bu telefonun hastasıyım :)

kardeşim hayallerini yıkmak istemem ama bu cihaz hiç çıkmayacak bir konsept sen iyisi mi bu iki cihaza bak:D

• Beğen
Tepkiler: ardacumhur
Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Hadi Bakalim

asigsasi

asigsasi

Üye
zaten daha önceden fake diye belirtilmişti :)ben zaten olmadığı için çok sevdim :)olsa ortalığı yakar :)

bu 2 cihaz da güzel görünüyor

- - - Eklendi - - -

üstteki daha güzel aşık oldum :D

anılbaran

anılbaran

Üye
zaten daha önceden fake diye belirtilmişti :)ben zaten olmadığı için çok sevdim :)olsa ortalığı yakar :)

bu 2 cihaz da güzel görünüyor

- - - Eklendi - - -

üstteki daha güzel aşık oldum :D

Aynen

fk555897

fk555897

Üye
Gerçekten de üstteki telefon güzelmiş.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Bu müthiş bişiy ayrıca da çok şık

asigsasi

asigsasi

Üye
şunun güzelliğine bak be :) harika gözüküyor iste nokia yapınca yapıyor :)

- - - Eklendi - - -

konsept olarak

CouTFeeL

CouTFeeL

Üye
ouff süperler ama anca sayısaldan yada iddiaadan para düşerse alabilirim :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt