Emre
Üye
-
Konu Sahibi
-
tableti İpad'dan önce ilk nokia üretmiş geliştilseydi 2001..Sondaki tablet çocukken oynadığımız atariye benziyor.
Tasarımlarını beğenmedim. Nokia'nın diğer ürettiği telefonları daha iyiydi.neden?
belkide şuan bu sistemi kullanıyor olacaktın @furkankaya559758
efsane 6600'ı bir köşede saklayayım o zaman belki para eder ilerde bir tane çizik yok orjinal kapağı duruyor hala 8-10 senelik telefontelefon müzeleri açıldığında eski telefonlar para eder...
Malzeme kalitesi hepsini tokatlar ama...Hepsi birbirinden iğrenç.
2003 Çıkan Efsane 6600 takır tukur çalışıyorHepsi birbirinden iğrenç.
Tasarım iğrenç olduktan sonra malzeme neye yarar.? Android kullanmasını bilene. Sabit bir işletim sistemi değil. Kendine göre gerekli ayarları yaptıktan sonra gayet güzel.Malzeme kalitesi hepsini tokatlar ama...
2003 Çıkan Efsane 6600 takır tukur çalışıyor
Birde androide bak...
Sana göre tasarımı en iyi telefon hangisi?Tasarım iğrenç olduktan sonra malzeme neye yarar.? Android kullanmasını bilene. Sabit bir işletim sistemi değil. Kendine göre gerekli ayarları yaptıktan sonra gayet güzel.
oppo find 7 gibi tasarımlar...Sana göre tasarımı en iyi telefon hangisi?
Bana göre note4 - lumia 930 -735
Tasarım iğrenç....oppo find 7 gibi tasarımlar...
Click this bar to view the full image.kesinlikle , ve devamı MeeGo olarak geldi bitti
esti bir tufan gitti bin tufan, şimdi herkes yaralı
ama ne yazıkki meltemi ile ilgili ne varsa tamamı kapatılmıştır
biz bu olaya zamanında cok üzüldük bu konuyu görünce üzüntüm tazelendi malesef, fakat yapabilecek birşey kalmadı
#MeeGo ve #SailfishOS ie devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?