Nokia Pro Camera hTc 8X'de

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Nokia Pro Camera hTc 8X'de
OEM uygulamaları Fiddler uygulaması hack tekniği kullanılarak değişik marka cihazlara yüklenebiliyordu.Fiddlerin gazabına son olarak Nokia Pro Camera uğradı. Nokia'nın büyük beğeni kazanan Pro Camera uygulaması hTc 8X'e yüklendi.

[video=youtube;Wuj4easIME4]http://www.youtube.com/watch?v=Wuj4easIME4&sns=em[/video]

Vay Kaçakçılar bütün nimetlerden yararlanıyorlar HTC'ler.

biz daha 520de kullanamıyoruz adamlar htcde kullanıyor

alical33

Üye
820 ile tam uyumlu değilken 8x de ne kadar verimli çalışır acaba

skynet

Üye
Htc kullanan arkadaşlar denesin sorunsuz çalışıyor mu diye

htc 8s e yüklemiştim kamera açılmıyordu

ÖEY

Üye
İstedikleri kadar kursunlar, Nokia pureview desteklemeyen cihazlar için optimizasyon yapmadığı sürece verim alamazlar

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Amber istemiyor mu ?

istemiyor ama fiddlere extra 3. adım eklenmiş. Bir kod veriyor o kodu girince yukleme başarili. Ayrintili bilgiler ve yukleme yonergeleri icin tiklayabilirsiniz fakat sayfa italyanca

acoustic

Üye
htc 8s e yüklemiştim kamera açılmıyordu

hTC 8 S YÜKLENMİYOR nasıl yaptınız....

Not Fiddler ve OEM kilidi kırma uygulamaları ile başarısız oldum.

- - - Eklendi - - -

Üstan italyancamıdır ispanlyolacamıdır nedir biz bunu nasıl çözelim yaw

ben htc 8s e kurdum fotoğraf özelliklerini kullanabiliyordum ancak video çalışmıyordu

Adamlar her yolu buluyor neyse HTC ciler için iyi olmuş../Samsung Photogram yukledim proxyi değiştirerek guzel uygulamaymış

Htc telefonlara hayırlı olsun benden tavsiye kesinlikle deneyin

foto düzenleyici çok var bende ya. ekstra farklı eşsiz bi özelliği yoksa mükerrer uygulamadan başka bişi olmaz benim için

- - - Eklendi - - -

tasarımı da hoşuma gitmedi zaten

Onlarda bizlerdeki kadar verim vereceğini sanmam nede olsa bazı teknolojiler yok