Nokia Pilleri

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

uTku^

Üye
    Konu Sahibi
Nokia Pilleri
Arkadaşlar nokianın son senelerde artık her telefonunda kullandığı li-ion pilleri bu pillerin hazneye oturduğu başka tellerde kullanabilirmiyiz.örneğin bende önceden 3100 vardı.akımı yazmıor üstünde ama br-5c koduna sahip 3.7 v.şuan elimde e50 var pili bl 5c.3.7 v o da.bildiğim kadarıyla 940 mA olması lazım.3100ın pilini e50e taksam telefon açılırmı bi zararı olurmu?aynı örneği başka modeller içinde değişitrebiliriz tabi elimdeki tellere göre sordum size.birde e50nin pili galiba sık kullanımdan dolayı 2günde flan bitior. br 5c daha iyi bir pilmidir bl 5c ye göre

PAPADOC

PAPADOC

Üye
Voltaj konusunda bi sıkıntı yaşarsın ama olur açılır yani telefon ama saglıklı degil bence

uTku^

Üye
    Konu Sahibi
voltajlar aynı.amper farklı.elektronikte bildiğim kadarıyla amper ne kadar fazla olursa pil ömrü o kadar fazla oluordu teldede geçerlidir die umuyorum

sukruon

sukruon

Üye
kullanmasan iyi olur

xkadir61

xkadir61

Üye
ben 6600'a taktığım bataryayı, 6630,7610,6680,3230'a takıyordum hiç bir sorunda olmadı.

safakk

safakk

Üye
Arkadaşlar nokianın son senelerde artık her telefonunda kullandığı li-ion pilleri bu pillerin hazneye oturduğu başka tellerde kullanabilirmiyiz.örneğin bende önceden 3100 vardı.akımı yazmıor üstünde ama br-5c koduna sahip 3.7 v.şuan elimde e50 var pili bl 5c.3.7 v o da.bildiğim kadarıyla 940 mA olması lazım.3100ın pilini e50e taksam telefon açılırmı bi zararı olurmu?aynı örneği başka modeller içinde değişitrebiliriz tabi elimdeki tellere göre sordum size.birde e50nin pili galiba sık kullanımdan dolayı 2günde flan bitior. br 5c daha iyi bir pilmidir bl 5c ye göre
bence hiç riske girme sonra ikisi birden elinden gider falan bi sürü para masraf :oke:

uTku^

Üye
    Konu Sahibi
haklısın arkadaşlar :) teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...