Nokia Phablet 1520 mi?

dakamon

Üye
    Konu Sahibi
Nokia Phablet 1520 mi?
Resimde görülen acaba phablet mi eğer oysa çok güzel

20 MP kamera
S800 işlemci
2GB ram
1080 p Ekran çözünürlüğü.

bide bu işletim sistemiyle uçar uçar

Tepkiler: m542tf
Büyük cihaz kullanmak isteyenler için güzel gerçekten...

Ama açıkçası ben üzerimde bu kadar büyük cihaz taşımak istemem.

dakamon

Üye
    Konu Sahibi
Açıkcası ben inceliğine vuruldum desem yeridir eminim hafif te olacaktır note 2 gbi telefonlardan hoşlananlar için bence çok güzel

Baya inceye benziyor birde resimde koruyucu kılıf takılmış telefona ona rağmen gayet iyi kalınlığı.Görünüş olarak lumia tarzını bozmamaları gayet güzel olmuş umarım gerçekten böyle birşey çıkartırlarsa note 2 de neymiş be derim

dakamon

Üye
    Konu Sahibi
O değilde merak ettiğim bir şey var daha piyasaya çıkmaış telefona kılıfı nerden bulmuşlar...

papakudioflu

Emekli Yönetici
kılıf değil kablosuz şark kapağı takılı. Buradan da cihaz lumia925 formunda tasarlanmış diyebiliriz. Ayrıca kablosuz şarj olmayacağı için oldukça ince ve hafif bir cihaz olmuş. Bu arada GDR3'le extra Live tile sırası da kesinleşmiş oldu

gerçekten güzel iş başarmışlar

Hagios

Üye

Peki hangi modellere gelir bu güzellik? Bir tahminde bulunursak yani.

papakudioflu

Emekli Yönetici
Peki hangi modellere gelir bu güzellik? Bir tahminde bulunursak yani.

live tiledan bahsediyorsaniz herhangi bir model kisitlamasi olacagini zannetmiyorum. Belki lumia620'ye ekran kucuk oldugu için gelmez ama ona da verirler kullanici tercih yapsin derler.

m542tf

Üye
bandit tanıtımı tanıtılırsa ne zaman kasım ayı olurmu?

ÖEY

Üye
Fotoğrafta bir şey dikkatimi çekti, alt kısımda windows tuşları yok. Ayrıca ekranın kullanım alanı büyüklüğü ne kadar acaba? L920'de mesela alt taraf gereksiz derecede kalın. Bu cihazda da öyle olur mu ki? Onun dışında güzel bir cihaza benziyor ama şahsen bana hitap etmiyor bu kadar büyük cihaz. Bekleyenlerin gözü aydın şimdiden

Tam bir boyutlar özellikler çıksın da bakalım

dakamon

Üye
    Konu Sahibi
Evet bende göremedim windows tuşunu saçma olmuş bu biraz

papakudioflu

Emekli Yönetici
alt tuşlar sadece ışıkları yanınca belirebilir.

Tabletlerinde lideri olmaya gelmiş windowsphone 6canlı kutucuk
4.5"lere 5 tane gelir sanırım canlı kutucuk
Hd+ desteğide tamam
8,12 çekirdekte desek El üstü üretildi(masaüstü,dizüstü,elüstü)

chethin

Üye
Birşey sorcam gdr3 ile hd özelliği gelicek peki bu güncellemeyle lumia 920 gibi telefonlarada etki edicekmi yani hd özelliğine kavuşucak mı yksa sadece yeni süretilen modeller için mi geçerli.